2014.02.21.
02:40

Írta: Kozpontban.hu

A nagy cirkusz elindult !

Figyelem-figyelem Hölgyek urak, Gyermekek ! az össznépi nagy cirkusz startot vett, lehet már szabadon hazudozni és ocsmányságokat mondani mindenkinek, mert beindult a legnagyobb gumicsont rágó verseny a választás.

Selmeczi Úrasszony tegnapi sajtótájékoztatóján ismét nem hazudtolta meg önmagát és olyan ügyesen próbálta manipulálni hallgatóságát, hogy az már Houdinire hajazó. Tűnőben az igazság Hölgyem ! Lehet, hogy Ön is azon asztalosok közül való, akik nem látják meg a saját szemükben azt a gerendát ? Mert isteni mosollyal az arcán hazudta végig a sajtótájékoztatót végig a balosok szidásával, Bokros féle riogatással vegyítve.

A jobbosokat semmi sem tántoríthatja el attól, hogy minden mondatukba bele ne szőjék a gyűlöletüket félelmüket Bajnai-Gyurcsány-Mesterházi-Bokros négyestől.

Orbán országértékelője sem nagyon szólt másról, mint az elmúlt nyolc évezésről, a saját uralkodási idejének fényesítéséről, és a burkolt félelmeiről amit a magabiztosság dobozába csomagolt.

És mi a fene nagy valóság ? Az, hogy mindent megtesznek a nyereményért, bevetnek minden népámító parasztvakító megoldást, hogy még négy évet végiglophassanak, és ez alatt az újabb négy év alatt elvarrhassák a szálaikat. Mindent bevetnek, hogy a nép egy része, azok aki nem a FIDESZt, hanem a Vikit látják lelki szemeik előtt, ne gondolkodjanak, fogadják el a nagy semmit, és adják a voksukat rájuk.

A rezsicsökkentési lufi hamarosan kidurran, a szakértő Matolcsy gárda hülye pénzpolitikája már félig ernyedt állapotú, nemhiába olyan szép a forint árfolyama. A munkaerőpiacon is jobbára csak a közmunkások fekete serege adja a gerincét a nagy ígéretek beteljesítésének. Fekete ez a sereg, mert igen nehéz gondolatok között vehetik fel a közmunkáért járó pénzt. Tán arra gondolnak, hogy az az ember, aki olyan vehemensen ostortozta a fránya idejétmúlt és rothadt szocializmus munkahelypolitikáját ( mindenkinek jutott munkahely, és volt aki még dolgozott is ), ugyanazt kezdi tenni, csak sokkal rosszabbul, mint annak idején a szocik. Mert most a közmunkások közül igen kevés aki ténylegesen értelmes munkát végez, igaz, hogy a többi szinte semmit sem csinál , de  megkapják az éhbért.

Úgy gondolom, hogy az előrejelzések szerinti majdani nagyarányú ismételt FIDESZ győzelem esélye fásulttá teheti a baloldali választók seregét, mert sokan úgy lesznek, hogy nem mennek el választani, mert a FIDESZ úgy is nyer.

IGEN így lesz, valóban megnyerik az ilyen gondolkodásmód miatt a választásokat, és nem megérdemelten győznek. Mert győzni csak az tud, aki igazságos versenyben mérettetik meg, a többi esetben ezt csak megnyerni lehet.

A végeredmény ugyanez lesz-lenne, a FIDESZ kiváltságosok mindenben bólogató polgárokat csinál(ná)nak belőlünk, ha mi ebből kérünk, és nem mondjuk már végre hogy NEM, nem fogjuk ezt a szekeret tolni tovább. Nem fogjuk eltűrni az alattomos arculcsapásokat, nem fogjuk szótlanul  és bénán tűrni a jobbosok pimasz lesajnáló hazug félmosolyát. Hanem elmegyünk MINDANNYIAN szavazni és ÖSSZEFOGUNK a jó ügy érdekében.

Válasszuk meg azt, akit mi akarunk, ne az legyen az uralkodó osztály, aki a fejünkre akar ismét ülni, aki a zsírunkat már megette, de még nem elég nem, már az elménket is akarja és az önbecsülésünket is.

Remélem, még nem késő és minden ember el tud még gondolkodni, ha az utolsó órában is vagyunk már a FIDESZ agymosoda áldatlan működése után közben. Kérem, hogy józanul vegye mindenki azt számításba, hogy 2010-ben a FIDESZ azért tudott nyerni,mert a szavazóképes lakosok  40 %- a szavazott csak.

És hol volt a most fanyalgó 60 % ??????????

Most új lehetőséget kapott mindenki, szabadon lehet szavaznunk, az urnáknál ugyanis nincs kamera, de ha lenne sem érne semmit, ha lelkiismerete szerint szavaz(na) mindenki.

Várjuk április 6-át….

Hírek, sporthírek, politika, tudomány, celeb, az élet dolgai itt >>>

Szólj hozzá!

Címkék: politika gyurcsány pártok belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr615824684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása