2014.03.29.
21:48

Írta: Kozpontban.hu

Felgyújtotta magát egy férfi az egyik német benzinkúton tankolás közben.

Az eset két napja történt a forgalmas Köln városában, amikor délben egy lengyel rendszámú Mercedes gépkocsi gördült a benzinkút kútoszlopához. Az eladó segítségét nem kérte a kiszálló  negyven körüli kopasz férfi, hanem elkezdte az autóját megtölteni benzinnel. 


A tankolás vége felé a biztonsági kamerák felvétel szerint megállította a töltő pisztolyt, akkurátusan becsukta a gépkocsi benzinbetöltő nyílását és a még üzemben lévő töltőpisztolyból saját magát kezdte el benzinnel locsolni. Ezután visszatette a töltőcsövet a helyére, majd egykedvű lassúsággal sétált el a mellékhelyiségek felé. Kb 20 méternyire a kútoszlopoktól előkapott egy öngyújtót és meggyújtotta magát. A kút személyzete azonnal megpróbálta eloltani a tüzet a kézi tűzoltókészülékükkel, de a férfi hangos sikoltozások közepette szaladt el előlük, majd összeesett és tehetetlenül vergődött az aszfalton. Mire  a tűzoltók, mintegy 5 percen belül kiérkeztek, a férfi már szinte porrá égett. A Tűzoltók szerint még ők sem látnak sűrűn ilyen heves égést élőlény esetében .Szerintük a férfi ruházata már a tankolás előtt át lehetett itatva valamilyen erősen gyúlékony anyaggal, sőt az sem kizárt, hogy valamilyen olyan vegyszert is használhatott, amely a levegővel érintkezve azonnal, és hevesen gyullad meg.


A férfi autójában semmilyen búcsúlevél nem maradt hátra, és a nyomozók szerint a férfinél semmiféle személyazonosító okmány nem volt. Az autó rendszáma hamisított, az egyéb azonosító jelzéseket szakszerűen eltávolították róla, így semmit sem lehetett megállapítani, illetve a rendőrök az autó hátuljára felragasztott régi lengyel felségjelzés alapján azt gyanítják, hogy az autó esetleg Lengyelországból származhat. Az autó kesztyűtartójában két nyúzáshoz is használható kést  és tizenegy gázkapszulát találtak.  A csomagtartó felnyitása után újabb meglepetés érte a nyomozókat, mivel a csomagtérből egy kötegnyi kikészített , szakszerűen tartósított emberi bőrt találtak, melyeket a szakértők vizsgálatra elszállítottak az autóval és az emberi égésmaradványokkal együtt.

Fotó: Illusztráció

Kozpontban.hu további hírek, események a nagyvilágból>>>

Szólj hozzá!

Címkék: nagyvilág hirek

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr115885052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása