2014.04.08.
21:43

Írta: Kozpontban.hu

Európa legdrágább metrovonala

Átadták a 4-es metróvonalat, mely a maga nemében egyedülálló. Egyedülállóan drágán épült meg. 452 milliárd Forint  hét és fél kilométernyi metró szakaszért. Kissé túl sok nemde bár ?

Mert ugye az a 7,5 km szakasz, ahol 11 állomás, megállóhely van kialakítva azt is jelentheti, hogy két megálló között olyan kicsi a távolság, hogy a metró szerelvény mire felgyorsulna gazdaságos üzemének legalább 60 %-ára, már fékeznie is kell, hogy megállhasson a következő állomáson.  Nem mondom, modern és szép, tiszta és praktikus, meg nincs olyan huzatos sem, no de kilométerenként 60 milliárd Forintért ? Nem sok ez egy cseppet, nem drága mulatság ez nekünk ? Mert ha nem itt lett volna e beruházás, hanem  pl a Szaud Arábiaiaknál, akkor oly mindegy, az olajból jut is marad is. No de itt ? Amikor szinte csak a hangzatos jelszavak vannak még mindig ? Itt, ahol már a tv-t se lehet bekapcsolni hányinger nélkül, mert mindenhol megjelenik Selmeczi Gabriella és gúnyos mosollyal mondja, hányadik napja várják ki mondja el honnan Simon milliói?

( Persze az ország is várja már 1998 óta, hogy mondja már el valaki a FIDESZ-től, ki volt Joship Todt, és Kaya Ibrahim és mi lett a sorsa az akkor a FIDESZ mostani vezetői által elsíbolt milliárdoknak ? Hány ezer nap is telt már el azóta ? Ja… értem a hallgatást és a cinkos mosolyt, -már elévült a dolog )

Tehát a 4-es metrónak örüljünk. Örüljünk, hogy megint csúnyán átverek bennünket, mert a szomszédos országokban sincs ilyen őrült drága metró vonal. Hiába  ágál Tarlós Úr is, hogy a Demszky tehet erről is ( meg a Gyurcsány ), mert ezt már nem ehetjük meg, annyira szemenszedett hazugság. Mert 2010 és 2014 óta már 4 év eltelt……..

Kilométerenként 60 milliárd Forintból kellett nekünk metró ugye? Ugyan ebből mennyi volt az elszámolható extraprofit és kinek a zsebét dagasztotta ? Selmeczi asszony, ezt is meg kéne érdeklődni gyorsan. Meg azt is mondogatni kéne tán, hogy pl Szilvásy miniszter urat meg felmentették a bírák már megint, oszt jó napot.

Ez lesz majd Simon esetében is, vagy addigra már tudnak majd valami jó bizonyítékot hamisítani ellene vagy más módszerekhez folyamodnak már ? Na én ezeket a lépéseket nem várom meg, mert nem szeretném azt megérni, hogy a zsidók újra csillagot viseljenek a mellkasukon…. Ezért aztán nézek valami külföldi állást magamnak, hátha az angoloknál  vagy a románoknál jobb lesz a helyzetem. Oszt jó napot.

Egyébként gratulálok a 4-es metróhoz, meg a megnyert választásokhoz is. Csak az a 80 % nem túlzás egy kicsit ?

Kozpontban.hu további hírek, események a nagyvilágból>>>

Szólj hozzá!

Címkék: politika fidesz 4-es metró

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr945989297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása