2014.04.08.
21:55

Írta: Kozpontban.hu

Üzenet az UFÓK-tól?

Március 22.-én az olaszországi Pugliában lévő katonai obszervatóriumban, amely az űrből jövő rádiójelek megfigyelését végzi, rögzítettek egy különös jelsorozatot, mely húsz másodpercenként ismétlődött meg.

E jeleket azonnal betáplálták saját értékelő számítógépükbe, és mintegy 26 órával később a számítógépes jelfelelő programnak köszönhetően visszasugározták a jelsorozat válaszát is, mely valamiképpen különbözött a fogott jelektől, de matematikai sorozatszerűen átprogramozva.

A sugárzott jelekre március 28.-án válaszsorozatot kaptak a rádiómegfigyelő központ munkatársai. A sorozat jeleinek kiértékeléséből kitűnt, hogy a válasz az első jelsor további folytatása, viszont ezt már tíz másodpercenként ismételték az ismeretlenek. A jeleket a Syrius felől küldhették a jelerősség-sebesség analízisszámítások szerint. A katonai kutatók azonban nem lelkesednek az eredmények kapcsán, mert amíg nem tudjuk, hogy kik a jeleket küldők, és milyenek a szándékaik, addig aggódhatunk- mondta a szóvivőjük egy zártkörű tájékoztatón. Az olasz védelmi minisztérium azonnal kapcsolatba lépett az amerikai és az európai űrkutatási központokkal, és megosztotta velük a tapasztalataikat.

Az első jelek sorozata a morzejelekhez hasonló jelrend szerinti, a második azonban ettől némiképp eltérő, de logikusan, a matematikai összefüggésekre alapozódik- mondta Edward Sommengton amerikai űrkutatással foglalkozó nyugalmazott repülőezredes.

Fotó:Illusztráció

Kozpontban.hu további hírek, események a nagyvilágból>>>

Szólj hozzá!

Címkék: ufó fikció hirek ufó kutatás

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr35989754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása