2014.04.08.
22:05

Írta: Kozpontban.hu

A Fidesz öngólt rúgott a választásokon!

Gratulálok a választási győzelemhez minden Fideszes hívőnek és szimpatizánsnak.

Nagyon jól tette aki a FIDESZ-re voksolt, mert legalább belátja majdan mindenki, hogy a FIDESZ mire képes 8 év alatt ! Ez így helyes és nagyon remélem, hogy nem fullad ki a FIDESZ népámító stratégia és nem fogy még el az a kicsiny tartalék sem, amivel mintegy 10-11 hónapig még elevickélnek gond nélkül a közszolgáltató cégek. Aztán meg majd lesz valahogy, legfeljebb a világgazdaságra ráfogják, miért kell drasztikusan megemelni a közszolgáltatások díjait mégis. Meg aztán majd megmagyarázzák azt is, mi lesz az oka a nyugdíjak időleges 65.000.- Ft os maximálásának, vagy a nyugdíj kismértékű 12 %-os megadóztatásának.

Nem lesz ez sem probléma, hiszen aki a Fidesz hitben él, annak minden úgy jó, ahogyan Viktor megmondja hogyan lesz az jó. Jó hogy a FIDESZ nyerte a választást, mert így legalább minden nagyobb erőfeszítés nélkül duzzad fel hamarosan a JOBBIK és az MSZP tábora  és minden nagyobb izgalom nélkül nyerik meg e két párt hívői a 2018-as választásokat.

Jó a FIDESZ győzelem, mert így nem másnak kell majd eltakarítani azt a szemetet, amit ők csinálnak folyamatosan és nem másnak kell majd mentegetőzni a folyamatosan elkövetett baklövések miatt. Azért is jó ez, mert a történelmi leckékből ismerős a helyzet. Tudják, amikor a régi Németországban hatalomhoz jutott egy mókás bajszú kicsi emberke, aki a német népnek kánaánt ígért és az első hat évben meg is teremtette. Azután persze felégették azt a Németországot az idegen hordák, de legalább hat-hét évig a németek többsége szép álmokat dédelgethetett élükön a nagy vezetővel.

A nacionalizmus egy nemzet számára mindig szép jövőt ígér, különösen ha olyan erős hadsereggel rendelkezik, mint azok akik a második világégésért is felelősek voltak.

Nos nem tudom miért, de baloldali létemre egy cseppet sem bánom, hogy újabb négy évet kapott a nép egy kis hányadától Orbán és csapata. Bár ez csak nálunk lehetséges, hogy ilyen arányú részvételnél, illetve ennyi szavazattal ilyen sok képviselő jutott be a parlamentbe, mintha az ország lakosainak 60-70 százaléka a FIDESZ-re szavazott volna. Ezzel szemben a lakosságnak a 24 százaléka szavazott a FIDESZre, de hála az újfajta választási törvénynek a FIDESZ uralmát bebetonozták  legalább 150 évre. Hacsak a nép nem akar mást, másképpen……  láthattunk ilyet már a közvetlen közelünkben is nem is olyan régen…….  Pedig ott is volt aztán elnyomás dögivel. Az ukrán nép azonban már nem kért a kiskirályok felelőtlen ígéreteiből, a sunyi és kapzsi zsarnokok cinkos összekacsintásából és cselekedett…..

Gyurcsány a választás éjjelén egy furcsa mondatot mondott. Támogatni fog minden elképzelést annak érdekében, hogy e kormány ne töltse ki a teljes ciklusát. Mire gondolhatott ? Ezt persze nem mondhatta ki, mert a fehérterror hálózata azonnal érte küldte volna kommandós hadseregét. Gondolom már mindenki észlelte, hogy amíg a honvédséget elsorvasztották ezek a derék emberek, addig a rendőrséget, s a hozzá tartozó szervezeteket nagyon felerősítették. Miért? Mert Orbánt nem a külső ellenségkép érdekli, hanem a belső, a népharag. Mert ha egyszer már tényleg felbőszítik ezt a jámbor népet, akkor aztán a felső vezetőknek nem marad csak annyi idejük, míg a kommandós kutyáik vért csaholva próbálják megtartani a rendet. Ami ugyebár nem sikerülhet, hiszen a kommandós is ember, s ha elméjét tiszta levegő éri, akkor még gondolkodni is képes-talán, még ha az agyát ki is mosták.

De félre a tréfával, a komolytalan feltevésekkel. Itt aztán nem lesz népharag, nem lesz polgárháború, mert a burkolt diktatúra sikamlós testű politikusain és hívein nem lehet fogást találni. A törvényeket ugyanis mindig úgy alakítják, hogy az nekik legyen jó. Vajon Orbán Úr elgondolkodott már azon, hogy mi lesz, ha valaki a tömegből elkiáltja magát, hogy a király meztelen ? Tud jól aludni, nem rémítik rémálmok a sok millió elszegényedett magyar elámítása miatt ? Vagy csak jót nevetnek az egészen, mikor Felcsúti kastélyában a simicskákkal, nyergesekkel múlatják az időt egy-egy partyn ?

Hát gratulálok Hölgyeim és gratulálok Uraim, oszt nagyon jó napot – amíg még lehetséges !

Kozpontban.hu további hírek, események a nagyvilágból>>>

Szólj hozzá!

Címkék: politika választás fidesz belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr155990014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása