2014.04.08.
21:52

Írta: Kozpontban.hu

Ufó észlelés a Magas Tátrában !

Március 30-án a délutáni órákban 17 és 18 óra közötti időben egy lengyel hegymászó-túravezető Gusztaw H. a Rysy csúcs előtt észlelt körülbelül 55 méter hosszú és 35 méter széles, valamint 30 méter magasságú elliptoid alakú repülő objektumot.

Az UFÓ színe folyamatosan vibrálva változott a mélykéken át a fűzöldig, miközben távoli morajlás szerű hangot kiadva igen lassan repült, majd egy helyen lebegni kezdett. A hegymászótól kb 250 méternyire. A szemtanú látta, amint az UFÓ-ból két kisebb , kb 4 méter hosszú szivar alakú tárgy repült ki és eltűnt a csúcs mögötti felhőzónában.

aliens-ET-space-nasa-top-secret

 

Eztán egy robbanásszerű hangot hallott, majd a nagy repülő szerkezet hirtelen függőleges emelkedésbe kezdett , de olyan sebességgel, hogy szinte szemmel alig lehetett követni. Az UFÓ alsó részét azonban látta a szemtanú, és távcsövével észlelte, hogy amint a repülő szerkezet megállta a levegőben az emelkedés után kb 300 méterre, az alsó részének ötöde kinyílt, és négy valami esett ki belőle. Eztán az UFÓ nagy sebességgel elrepült tompa morajlást hallatva a csúcs mögötti területek felé, amerre a belőle kiszállt két kisebb szivar alakú tárgy is.

A hegymászó mintegy három óra mászással jutott el arra a területre, ahová az UFÓ -ból kiesett a négy nagyméretű tárgy. Rémülten észlelte, hogy négy tehéntetem hever a sziklákon, de észrevette azt is, hogy a tetemeknek csupán a csontjaik és a bőrük volt meg, a testek belseje csontszáraz volt. A nagy hideg ellenére a 4 tetemet elvonszolta a közelben lévő egyik barlangszerű képződményhez,és rádión kért segítséget a tetemek hegyről való leszállításához. A közeli légi mentő állomás helikoptere fel is szállt, hogy segítsen, de a hirtelen megérkező hófellegből lezúduló hóvihar miatt ez meghiúsult.

A hegymászónak menekülnie kellett az időjárás viszontagságai elől és egy másik barlangba húzódott be. Itt érte a másik meglepetés, ugyanis a barlangban talált barlangrajzokat, melyeken az ábrázolások hasonlóak voltak ahhoz a repülő objektumhoz, amit nem sokkal azelőtt látott. Rádión azonnal jelentette az esetet a légibázisra, a pontos koordinátákkal együtt. Mivel a mászó a két órával későbbi időben már nem adott jelet magáról, ezért mentőcsapat indult , hogy megkeressék.

A gps koordináták szerint meg is találták összeégett állapotban, holtan. Testének 80 %-a megégett. A kutatócsoport a helyszínen egy beomlott sziklaodút talált, mely nem sokkal a mentők helyszínre érkezése előtt  egy nagy hólavina következtében omolhatott be. A területet nem lehetett átvizsgálni, az időjárás miatt. A mászó holttestét a közeli faluba, majd tovább a krakkói igazságügyi orvostanintézetbe szállították vizsgálatra.

Fotó:Illusztráció

Kozpontban.hu további hírek, események a nagyvilágból>>>

Szólj hozzá!

Címkék: ufó fikció ufó kutatás

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr905989608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása