2014.03.13.
07:11

Írta: Kozpontban.hu

Hitler életben van ?

Vezető hírügynökségi beszámolók szerint Hitler életben létének bizonyítékára akadt két chilei újságíró-riporter .

A riporterek szerint Hitler jelenleg Argentínában és Brazíliában él, lakhelyét három-négy havonta cseréli, hol az Argentínában Mar del Plata nevű félmillió lakosú városban, hol a brazil Bertioga nevű városban lévő birtokon tengeti életét.

Állítólag a két újságíró személyesen látta Hitlert és testőrgárdáját, valamint egy az 50 es éveiben járó látszólag jó egészségnek örvendő hölgyet is, aki a náci vezérbe karolva csevegett. A német vezető arca, mintha semmit sem változott volna a múlt század 40-es évei óta, még jellegzetes bajusza, frizurája is a régi volt. Sötétkék öltönyben, világoskék ingben, és sötétkék nyakkendőben úgy tűnt mintha még most is hatalma lenne, s csak egy karlendítés választaná el a tömegek ovációjától. A náci vezér korát meghazudtoló módon, szinte ruganyos fiatalsággal mozgott, és teljesen hihetetlen módon egyenes tartással haladt a testőrei között.

Az újságírók információi szerint Hitler nevet váltott, jelenleg Robert Gunchlar néven él, mint dúsgazdag mezőgazdasági nagyvállalkozó. Argentínában mintegy 25-30 ezer hektárnyi, míg Brazíliában 40 ezer hektárnyi földdel rendelkezik. Mar del Plata -ban lévő villája 14 szobából és a hozzátartozó helyiségekből áll, és mintegy 8 hektáros különleges arborátum közepén fekszik. A villát kétfrontos árammal védett kerítés védi, a két kerítésfront közötti mintegy 3 méteres területen az újságírók állítása szerint tigriseket tartanak. A kerítés külső részén 50 méterenként őrbódé van, benne posztoló fegyveres őrszemekkel.

Amikor Hitler kikocsizik, általában három autóbol álló konvoj hajt ki a villából. Az első és hátsó páncélvédett fekete Mercedes, a középső pedig egy, a külső szemlélő által fel nem ismerhető, DEUTCH márkanevű hatalmas terepjáró mely szintén fekete színű, s az ablakai is sötétek. Az első és hátsó autóban utazó testőröknek automata fegyverei vannak, s az autókra az argentín és a brazil zászlók is fel vannak tűzve.

Hitler brazil házikója némileg titokzatosabb mint az argentín, mert ez a villa szinte teljesen a föld alatt van, szintén egy ősfás mintegy 6 hektáros erdő közepén. Ezt az ingatlant még helikopterről sem lehet megfigyelni, mert szinte teljesen befedik a környező lombok, bokrok, fák. A megfigyelés szerint ebből a lakóépület együttesből csak igen ritkán jön ki pár ember, akik egytől egyig mintegy kétméteres szőke kékszemű férfiak, s akik nem szólnak senkihez, csak egykedvű arccal sietnek aktuális úticéljuk felé.

Ezt az ingatlant látszólag nem őrzik olyan nagy erőkkel, mint az argentínt, de oknyomozó riporterek már megpróbáltak behatolni a kerítésen, az őrök figyelmét kijátszva, viszont amint valamelyik bejutott az udvarra, már soha többet nem látták viszont. A brazil hatóságok az ügyben, azaz az eddig Hitler házánál eltűnt négy oknyomozó újságíró ügyében a nyomozást megszűntette, az ügy iratait pedig 200 évre titkosították. A két chilei újságíró, akik feltáró cikket írtak Hitlerről, megszereztek egy állítólag Hitlertől származó papírzsebkendőt, melyben talált anyagmaradványok vizsgálata nem zárta ki, hogy annak genetikai térképe nem származhatott Hitlertől.

Az egyik informátor szerint Hitler állítólag 1945 ben Mengelével együtt az U-530 as tengeralattjárón menekült Argentínába több náci főtiszttel, és mesés kincsekkel és kutatási anyagokkal, dokumentumokkal. Argentínában megalakították az Új Birodalom mozgalmat, melynek feladata volt a Földön a náci eszmék életben tartása, a majdani Német Birodalom visszaállítása céljából. Hitler az akkori Argentín állami vezetéstől egész csapata részére teljes büntetelenséget és védelmet kapott, amelyet határidő nélkül garantálnak a mai napig is a részükre.

Az Új Nemzetiszocialista Pártot 1952 -ben alakították meg, melynek elnökéül Hitlert választották meg Argentínában. Hitler bizalmasai, testőrsége, a különleges képzettségű elitalakulat mintegy 250 főre tehető csoportból, mint kemény magból áll, és ők akik gondoskodnak a hitleri eszmék hallhatatlanságáról.

De ki gondoskodik arról, hogy ez a 250 ember ugyanolyan fitt legyen, mint 1945-ben ? Mert a hírek szerint ezek az emberek, ahogy Hitler sem öregszenek. A válasz : Mengele doktor és az ő kísérletei. Igen, hiszen Mengele nem hagyta abba kísérleteit, előbb Argentínában élt Hitlerrel és csapatával, majd átköltözött Brazíliába, abba a föld alatti épületbe, mely most is Hitler lakóhelye, ha Brazíliába megy. Tehát Mengele fő kísérleti időszakában Brazíliában Bertiogában folytatta pályafutását. Ekkor ismét elkezdte emberkísérleteit elsősorban az emberi szervezet, a test sejteinek öregedését szerette volna megakadályozni, és a bőr fiatalítását előmozdító krémekkel kísérletezett első fázisban. Ezután a szervezet génállományának befolyásolásával igyekezett az örök fiatalság titkát megfejteni, ahogyan ezt a két chilei újságíró kiderítette. Az örök fiatalság receptjét nem találta meg, de halála , 1979 február 7.-e után kutatási eredményein elindulva unokatestvére és kutatóorvos társa dr Jürgen Greenoch 1988-ra megtalálta a megoldást. Állítólag egy mára már nem is bonyolult technológia szerinti teljes vérkezelés az alapja az örök fiatalságnak, melyet Hitleren és csapatán dr Greenoch azonnal meg is tett. Ez lehet az oka annak, hogy sem Hitler, sem csapatának 1988-ban még élő tagjai mostanra már ismét azt az arcukat mutatják, mintha nem öregedtek volna 1945 óta semmit sem.

A kezelés hatása ugyanis a hírek szerint a folyamatos fiatalodás, amelyet tetszés szerint lehet megállítani, és megszilárdítani. E kezelés szerint a szervezet öregedésért felelős génjeit semmisíti meg a technológia, és a vérárammal friss erő jut a szervezetbe. Állítólag erről nemcsak a brazil és az argentín kormány, de a CIA is tud, viszont nem engedik széles körben felhasználni, mert ha minden ember a Földön örökké fiatal maradna, az ellátási katasztrófát idézne elő, hiszen a Föld túlnépesedne.

A népesedés szabályozása érdekében állítólag 1990 -ben Hitler orvoskutató csapatának vezetőjét dr Greenochot bizonyos körök felkérték egy olyan technológia megalkotására, mely lassan, de biztosan optimalizálja a Föld lakosainak számát. Állítólag 1992 -től alkalmazzák a nagy magasságban repülő objektumokból a kondenzcsík elven működő lakosságszabályozó vegyszereket, melyek az alsóbb légkörbe juttatva lassan ölik az embereket, így biztosítva, hogy az átlagéletkor ne haladhassa meg a 65 évet a Földön.

Tehát az informátorok szerint Hitler Dél-Amerikában él. De vannak -e gyerekei itt, van -e hozzátartozója ? Az újságírók szerint Hitler, Robert Gunchlar néven, hivatalos argentin személyi iratokkal ellátva 1989-ben megnősült Argentínában. Felesége egy argentin földbirtokos egyetlen leánya, aki a náci vezérnek három fiút, és egy lányt szült. A lány 16 éves korában elszökött a szülőktől, állítólag jelenleg Európában él, valahol Magyarországon a Dél-Alföldön. A három fiúgyermek Brazíliában tanul, illetve dolgozik, az egyikük állítólag apja teljes bizalmával bíró magas rangú állami vezető lett.

Hitler április 20-án lesz 125 éves, ami szinte hihetetlen, de az informátorok szerint Hitler csapatának tagjai is 100-130 éves korúak, már ami a kemény magot illeti, akik valaha a III. Birodalom elit tagjai voltak. Az örök fiatalság receptje megvan, csak sajnos azok kezében, akik inkább a tömeges halált szeretik megvalósítani, mint az életet hosszabbítani, már ha nem az ő, vagy hozzátartozóik élete a tét. A két tényfeltáró chilei újságíró által kiderített dolgok igen kényesek, hiszen újabb bizonyíték van arra nézve, hogy Hitler életben van és hogy egyes országok vezetőinek előbbre való a gazdagság, mint a háborús bűnösök megbüntetése, és sajnos nem most láthatjuk először az USA cinkos hallgatását, hisz ők is tudhatnak mindenről ami Hitler háza táján történik .Hitler él, és úgy látszik az örök ifjúság technikának köszönhetően örök életű lesz….

Kozpontban.hu további hírek, események a nagyvilágból>>>

83 komment

Címkék: nagyvilág fikció hirek

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr675857981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gombperec hídlakó 2014.03.14. 08:47:54

Hát, nem tudom... Azért nem hiszem el 100%-ig ezt a cikket...

Riwera · http://kep.ivpicture.hu/276896.t.jpg 2014.03.14. 08:50:58

Gondolkozzatok már!
1. Mikor született?
2. Ha ez megvan, akkor számoljátok ki, hogy hány éves is lenne most!
3. 125 Éves lenne jelenleg.

Erősen kétlem, hogy betegségei ellenére ilyen tekintélyest kort megélhetett volna!

Lehet Vilmos herceget látták :D

Kamu cikk!

Dr. Valentin Narcisse 2014.03.14. 09:13:48

Ezt a baromságot! Robert Gunchlarra egyetlen találatot ad a google, és az pedig ez a blog. A chilei újságírók bizonyára nem tudnak róla, hogy írtak Hitlerről, aki mellesleg a világ legidősebb embere. :D

TheRminator 2014.03.14. 09:19:35

Pedig így igaz, szórólszóra. Én a múlt héten Elvist láttam, motoron jött velem szembe a 6-os úton. Még intett is.

Kendericze Ákos 2014.03.14. 09:21:05

Nem értem ezt a szkepticizmust. A cikk is kimondja, hogy a forrás egy tényfeltáró cikk, tehát valós, illetve a cikk elején lévő fotón is alig látszik 50 évesnek. Továbbá nekem még chilei újságíró (főleg kettő) sosem hazudott. Engem meggyőzött!
Most pedig megyek sóletkonzervért a pánikszobába, mert nemsokára jön az ősi szlovák tekercseken is megjövendölt világvége...
Viszlát és kösz a halakat!

Sword 2014.03.14. 09:21:33

Ha ezt valaki leírta volna 70-es években még talán meg is mozgatta volna a fantáziámat, mert annyira nem elrugaszkodott, de ez így nevetséges. Akárhogy nézem, az öregnek már jócskán 100 év fölött kéne lennie, ráadásul már a "hivatalos" halála előtti időkben sem volt egészséges. Vicc.

ombie 2014.03.14. 09:22:34

Ez a Hírcsárda? Mikor mutatják meg a kandikamerákat?

room_101 2014.03.14. 09:30:09

Ez kb. olyan, mint Széles Gábor energiacellája, ami a vízbű vonnya ki a zoxigént.

2014.03.14. 09:43:29

Hát ez felesleges erőlködés volt. Átverésnek hülyeség, poénnak meg gyenge, stílustalan. Mi értelme volt ez a kb négyezer karaktert legépelni? Annyi idő alatt egy jó pörköltet is összedobhatott volna a poszter.

kotelhuzas 2014.03.14. 09:44:17

Most hívott Mulder, hogy Scullyval már úton vannak. Pár órán belül kiderül, hogy kit is láttak ott

alf (törölt) 2014.03.14. 09:50:29

Eleve nem lehet a dolog igaz, nekem kb. 1 éve mondta K-ügynök, hogy Hitler is csak hazarepült a szülőbolygójára!

giriz 2014.03.14. 09:57:56

Ütős anyagot szívhat ez a szivacsagyú bloger

1349973572759 2014.03.14. 10:17:23

Pedig ha hazajönne a libásokat jól elkergetné, és a vezérünk is örülne, választások sem kellenének már, maradhatna így.

A libások meg Dopemant akarják 9/3-al.

1349973572759 2014.03.14. 10:19:30

Be vannak szarva a liberkókák.

1349973572759 2014.03.14. 10:21:30

A liberál libások azért akarnak választásokat, hogy újra diktatúrát csináljanak, aztán nem engednék a pénzeket a közútba és a stadionokat is beszüntetnék. Jól vigyázz magyar nép, Mária Országa ez, nem a tiéd!

azbesztos 2014.03.14. 10:38:49

Biztos így van. Hitler zsidó porszívó ügynök fia és Leninnel sakkozott minden nap Svájcban, míg el nem küldték őket keletre és nyugatra diktatúrát csinálni.
Tuti, hogy élnek. Lenin is minden éjjel ott sétál a Vörös téren, ezért nem lehetett eddigmegszüntetni a Mauzóleumot.
Hitlert meg egy zsebben hordozható tesla erőforrás tartja életben.
Bravó.

waterphone 2014.03.14. 10:39:47

Gyakran teszünk sétákat a hasonló módon fiatalon tartott dinoszauruszommal. Egy japán kutatócsapat korábbi eredményei alapján, összeállítottam egy speciális étrendet neki, amitől beszélni is megtanult.

Első kérdésem az volt T-Rex barátomhoz, hogy ki volt az első ember akivel találkozott hosszú élete során. Dombi Tibort említette ami egybevág több, jelenleg is futó vizsgálat eredményeivel.

2014.03.14. 10:46:50

Hírcsárda v2.0?

Circus 2014.03.14. 10:51:38

@azbesztos: a tesla erőforrás igaz lehet, mert Brezsnyevben is sűrűn kellett elemet cserélni.

Amúgy a poszt címében feltett kérdés az költői, a konkrét válasz a _nem_, amennyiben fizikai valójáról beszélünk, ha az eszméjéről, akkor viszont a válasz _igen_.

Amúgy jó próbálkozás volt, ebből akár novellát is lehetne írni... ha már nem született volna egy 4 kötetes sorozat a témában, ami kb mindent megmagyaráz az ufóktól a meninblacken át a hangtalan helikopterig, az antarktiszi titkos támaszpontokkal meg vagy tucat egyéb 'furcsasággal' együtt.

scavengario 2014.03.14. 11:08:00

@Kendericze Ákos: "A cikk is kimondja, hogy a forrás egy tényfeltáró cikk, tehát valós,"

És ha ő azt mondja, hogy tényfeltáró volt a cikk, akkor elhiszed? Hol a cikk? Hiteles forrás van?

"illetve a cikk elején lévő fotón is alig látszik 50 évesnek."

Az a fotó mikori? Lehet akkor készült, amikor pont annyi idős volt, mint a képen.

Eleve így indul a cikk: "Vezető hírügynökségi beszámolók szerint "
Hol a link? Forrásmegjelölés? Valami?

Ilyet én is tudok: Vezető hírügynökségi beszámolók szerint a régi egyiptomi fáraók köztünk élnek és halhatatlanok. A tényfeltáró cikkben leírják, hogy egy véletlen folyamán bukkantak a hihetetlen tényekre. A kutatás, amelyben a történelem nagy uralkodói DNS-ének szekvenciáit gyűjtötte, meglepően tapasztalta, hogy a VIII., IX., X., XI. Ramszesz DNS töredékei tökéletesen megegyeznek. Az előző fáraókról nagyon kevés, nem használható DNS nyom maradt. A meglévő töredékek nyomán elindulva a kutatók az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség DNS adatbankjában megtalálta azt a teljes DNS szekvenciát, amelyre az összes töredék tökéletesen illeszkedett. Így szinte kizárta azt a lehetőséget, hogy egy leszármazott lehet a szekvencia tulajdonosa. Szinte teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy az utolsó 4 Ramszesz és az adatbázisban talált, jelenkori személy DNS-e egy és ugyanaz.

Na? Kreáljak még meséket?

Neander 2014.03.14. 11:14:08

Egy összeesküvés-elméletet szerintem körültekintőbben kell elindítani. Ez biztosan csak poén, nem akar komoly lenni.

Axel Torpedo 2014.03.14. 11:19:06

@scavengario: Ugy latszik nem fogod fel ennek a hirnek a jelentoseget. Gondolj bele miert tuntek el a vezeto hirugynoksegi beszamolok. Valakinek itt nagyon nem erdeke hogy felszinre keruljon az igazsag.

scavengario 2014.03.14. 11:22:01

@Axel Torpedo: Ez a hír semmi. Hol vannak az eltűnő vezető hírügynökségi beszámolókról a jelentések? Honnan tudod, hogy eltűnnek? Ki mondta neked? A fenti cikk írója? Ne úgy olvasd a cikket, hogy feltétel nélkül elfogadod amit állít, hanem úgy, hogy minden egyes állítását mivel tudja alátámasztani.

Lacusch69(Sch.Lacika) 2014.03.14. 11:25:34

@scavengario: Öcsém, az "irónia" szó még véletlenül sincs benne a szótáradban???

Axel Torpedo 2014.03.14. 11:26:03

@scavengario: En mar a 90es evek eleje ota kovetem a hireket a temaban. Ez a cikk is ujabb bizonyitik ra hogy meg mindig el. Valoszinuleg szoros kapcsolata van az illuminatusok del-amerikai szekciojaval, akik el tudjak intezni neki, hogy elete fedesben maradjon.

scavengario 2014.03.14. 11:36:03

@Axel Torpedo: De ezek a cikkek, hírek, amelyeket követsz kiktől ered? Hol vannak a hiteles források?

@Lacusch69(Sch.Lacika): Látod, hogy itt vannak, akik minden szkepticizmus nélkül komolyan veszik.

scavengario 2014.03.14. 11:39:34

"Ez a cikk is ujabb bizonyitik ra hogy meg mindig el. "

Ez a cikk semmire nem bizonyíték, bármilyen szabadidővel, Internetkapcsolattal rendelkező, átlagos intelligencia-szinttel rendelkező ember ír ilyet.
A cikkben szereplő egyetlen egy állítását sem támasztja alá tényekkel, bizonyítékokkal, hiteles forrásokkal. Csak mesél, hogy "ez bizony így volt ahogy mondom". Bemondásra meg nem hiszünk el semmit.

mosomacilany 2014.03.14. 11:43:34

Én Leninnel meg Sztálinnal találkoztam Moszkvában :) - akkor én is írok róla egy cikket...

Axel Torpedo 2014.03.14. 11:51:01

@scavengario: Erik von Daniken mar reg bebizonyitotta, hogy a nemeteknek sikerult jelentos mennyisegu nehezvizet Del-Amerikaba szallitani 45 aprilisaban, az egesz atomkutato-csoporttal egyutt, Hitler iranyitasa alatt. Ott tovabb folytak a kutatasok, amiket csak felgyorsitott, amikor a nemetek kapcsolatba leptek a foldonkivuliekkel. A Titicaca-to kozeleben epitettek fel a kutatobazist. Kesobb a nuklearis technologiakat eladtak az amerikaiaknak, akik az 51-es korzetben vegzik azota is a kiserleteket. Nehany technologiat hasznalatba is vettek, pl a jol ismert chemtrail jelenseg is ennek a bizonyiteka. A foldonkivuliek segitsegevel jottek ra a nemetek a fiatalito modszerre is nyilvanvaloan.

scavengario 2014.03.14. 12:32:10

@Axel Torpedo: Na így már legalább van, min el lehet indulni, azaz Erik von Daniken munkáiban kereshetek erről valamit.

A chemtrail-ről azért itt elég jól összefoglalják a dolgokat: www.urbanlegends.hu/2013/06/kondenzcsik-chemtrail-vagy-valami-mas/

amc 2014.03.14. 12:46:26

Márpedig ez a fiatalon tartó kezelés nagyon is létezik.Én tegnap teniszeztem Biszku Bélával és nagyon kikaptam.(6-2,6-7(7-5),6-4,6-3)Egyre jobban mozog az öreg!
Üdv: Wittner Mária

x3dgime · http://gime.hu 2014.03.14. 13:07:12

Persze! És most, így 125 évesen is ugyanolyan a fizimiskája, mint az 1940-es években!
Áááá!
Ha a hülyeség fájna, akkor ezek üvöltve halnának meg pár perc alatt... :D :D :D

Magyarnaba 2014.03.14. 13:11:12

Huh, Szálasi Feri ugrált az örömtől, amikor felolvastam neki a fentebbi hírt. Fel is hívtuk Mussolinit, hogy velei is közöljükaz örömhírt, de alig értettem valamit a beszélgetésből, mert Antonescu folyon kiábált a háttérben.

Kilgore Trout 2014.03.14. 13:26:52

@wmiki: És erről is a Gyurcsány meg a Bajnai tehet igaz? Nem tudtad megállni, hogy ide hányjál valami kurvára ide nem illő faszságot, mi?

PeZe 2014.03.14. 13:28:16

@scavengario: amit az általad megjelölt cikkben írnak, az szemenszedett hazugság... Gondold csak végig, kinek az érdeke, hogy ne derüljön ki a chemtrailek mögött álló lobbi tevékenysége? Nyisd ki a szemed, és láss, ne csak nézz...

scavengario 2014.03.14. 13:57:45

@PeZe: Hát az általam megjelölt cikk alatt Jolán hozzászólásai szépen le vannak vezetve, elég meggyőző és VISSZAKERESHETŐ érveket sorakoztat fel. Szerintem...

PeZe 2014.03.14. 14:19:28

@scavengario: nagy Móka Miki vagy :)

J.László 2014.03.14. 14:22:59

Jómagam pár nappal ezelőtt Nagy Sándort láttam a Felszab téren. Pont úgy néz ki, mint Colin Farrell.

Muad\\\'Dib 2014.03.14. 14:42:18

:D
Pánikra semmi ok. A blogot szerencsére már Sztálin elvtárs is olvasta, és most már utánanéz mi a helyzet.

alfacharlybravo 2014.03.14. 15:04:50

A k*rva anyját a rohadt fasisztának, dögöljön meg mindent szarul csinált Sztálin haverjával együtt aki szintén csak elbaszta.

ursus artos 2014.03.14. 15:09:11

"Címkék: nagyvilág fikció hirek "

stefiszburg 2014.03.14. 15:13:57

Rendkívül izgalmas. még jó, hogy ezt elolvasva a Moszad is értesül róla, és kiirtja ezt a félelmetes génmódosított bandát. Örök hálára köteleznek ezek a tényfeltárók. És borzasztó, hogy egyeseknek meg kellett halniuk emiatt...

kosztarovics bácsi 2014.03.14. 15:21:10

De szép is lenne, ha igaz lenne...

Kendericze Ákos 2014.03.14. 15:30:26

@scavengario:
Köszönöm felszabadító soraidat. Mesélnék neked a szarkazmus miben létéről, de nem érdemes.
elyette kéretik újra (és újra, amíg le nem esik...) elolvasni, hogy a sorok között "átmenjen" az üzenet.

sanyix 2014.03.14. 15:46:03

@stefiszburg: a moszat jelenleg el van foglalva, éppen a palesztinokat próbálják kiirtani.

Monsieur 2014.03.14. 15:51:06

..sokan beszélték eddig is,de ezután már teljesen biztos vagyok benne hogy a szobadoktor' sem halt meg a városszéli kórházól..

Rhade 2014.03.14. 16:01:33

@shitgun: Tevedsz. A poszter a falamon ennyi ido alatt egy porkoltet se foz meg :)

vezér01 2014.03.14. 16:03:30

"Lenin élt,Lenin él,Lenin élni fog !"

Jimbo75 2014.03.14. 16:15:08

ROTFL, ez a Hírcsárda testvérblogja, vagy mi?:))))

Lord_M_ 2014.03.14. 16:16:40

Ezt Robespierre-nek is azonnal latnia kell!
At is kuldom hozza Dantont.

Amugy nem rossz, de tul sok "tenyt" kozol a cikk. Pl Mengele utodja pontosan 1988-ban fedezi fel a megoldast? Ugyertem, ez tulsagosan konkret. Egy ilyen szinten rejtozkodo emberrol ilyen aprolekos informacio nem derulne ki. Igy a cikk aprankent magat gyengiti. (Pedig remekul epiti fel a hoaxot, minden benne van aminek kell - csak epp ez az, hogy itt ott egy kicsit tul sok)
- Marpedig igy ellenorizhetove valik, ami pedig egy hoaxnal hiba.

Mondjuk Hitler valoszinuleg sosem alkudott volna azzal kapcsoaltban hogy chemtrail-lel tartsa kordaban a fold lakossagat. :)
Valoszinuleg ha a keze ugyebe kerult volna a kerdes, akkor a jelenlegi lakossag mar csak egy ket milliard lenne, es Oroszorszag igencsak uresen allna.

Ugyanakkor egy dolog hianyzik a hoaxbol -
a Simon Wiesenthal kozpont hallgatasat kihagyta a szerzo. Mert hat ha valaki, akkor az SWC tutira nem ulne csendben - hacsak...
(itt a szerzo jon egy remekbeszabott otlettel, hogy miert hallgat megis)

Zsenialis :)

scavengario meg felreertette a Kendericze Ákost meg Axel Torpedot rendesen :)

magyar bucó 2014.03.14. 16:28:06

Pedig még nincs is április elseje...
Lenne már vagy 120 éves...

Gyurma73 · https://plus.google.com 2014.03.14. 16:31:57

125 éves,100 évesen nemzett gyereket?
mit szívtatok?

Jock Ewing 2014.03.14. 16:42:42

Szóról szóra igaz a cikk !
Egy dolog maradt ki belőle, még pedig az, hogy félévente cserél lakhelyet, de a szenilitás miatt 10-ből 6-szor máshová megy haza.

egysmás 2014.03.14. 17:02:27

Én Dzsingisz kánnal találkoztam.
Tegnap, Tápiószecsőn, a kocsmában.
Épp a világbirodalmát akarja újraépíteni.
Onnan tudom, hogy ő volt, hogy nem engedte kidobni a szalonna börtét, mert azt mondta, az a feleségére emlékezteti.

Ómacicka Bábó 2014.03.14. 17:26:26

Elloptak tíz percet az életemből a kurafiak!:O

Karnamantra 2014.03.14. 17:41:28

Tisztelt Posztíró!

Ennyi marhaságot rég olvastam, de amikor a mérget szóró repülőkhöz értem, már biztos voltam benne, hogy pszichológusnál a helyed. Van egy makacs betegség, az a neve, hogy paranoia, és pont ezek a tünetei.

Üdv

victor vacendak 2014.03.14. 18:07:46

@scavengario: jó sztori, de sajna a múmiákból még senkinek sem sikerült DNS-t kinyerni. persze ttől pont olyan a hitelessége, mint ennek a blogbejegyzésnek. :-)

Rótbizony Krúzó 2014.03.14. 18:58:14

Én minden második hétvégén Petőfivel és Jókaival kávézom. Mi olyan hihetetlen ebben? Sok sárgarépa és sör. Ez a titok... :-)

monddazigazatmar 2014.03.14. 19:45:33

Hát lehet, hogy él, de hogy a Brazil VB-n agyvérzést fog kapni, az biztos, ha meglátja a válogatottat. Boateng, Özil, Kheida, Podolski - ilyenkor örül az árjaszív..

Lacka929 2014.03.14. 20:18:42

Igen, végtelenül életszerű történet. Hogy ne mondjam örökéletszerű.

Afterburner 2014.03.14. 20:41:54

@monddazigazatmar:

Ekkorát és ennyit már rég röhögtem :DDD
A billentyűzetemből vetted ki a szót :DDDD

Void Bunkoid 2014.03.14. 20:49:28

Ahahaha. Mekkora cikk :)

Persze, hogy él. És ezeréves élőholt teuton lovagokból áll a testőrgárdája :P

gebebegbrer 2014.03.14. 21:12:28

én a római nagy vezetővel, caesar-ral kávéztam a múltkor. őt sem szúrták hátba, kamu volt, él és virul. üdvözletét küldi.

kuki123 2014.03.14. 23:14:50

"Legyél mindig Központban!"

Helyesírási hibával "mindíg"... írni se tud.

szóval mindig kell valami nácizós téma hogy a központba, a reflektorba kerüljön mert egyébként egy büdös nagy nulla amit ír, és amiről ír.

Megy a nácizás a reTTTegj!...
rettegj...félelem keltés....

3 szabad kék madárral...kicsit se átlátszó SZDSZ-es zsidaj motívum.

dr. mesterséges színezék 2014.03.14. 23:48:08

Miért ne élhetne? Én is élek, pedig übermensch se vagyok - hát akkor ő... magasan, szőkén, mint egy teuton isten.

scavengario 2014.03.14. 23:52:13

Mivel most volt időm végignézni a blog tartalmát, szeretném hozzájárulásotokat kérni ahhoz, hogy hátra lépjek egyet, és POFÁN BASSZAM MAGAM. Köszönöm az együttműködést...

HellsAngel 2014.03.15. 02:00:39

Hitler nem el, mert a 80-as evekben egy renegad kung-fu rendor visszautazott az idoben azert, hogy megolje (biztos o is olvasott valami olyan cikket, mint ez a kis blogbejegyzes). Errol mostanaban egyebkent egy dokumentumfilm is keszul: www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M

vakésláthatatlan 2014.03.15. 03:34:43

britt tudósok délamerikában

speirs 2014.03.15. 07:26:51

mire mengele2.0 felfedezte az örök élet szérumát, már addigra is öreg - 99- volt, mint az országút. a házőrző tigriseken felsírtam, az kicsit cigányvajdásan hangzik.

gebebegbrer 2014.03.15. 11:51:07

@HellsAngel:
nem dokumentumfilm, hanem kickstarter kampányban résztvevő film, amelyre már rengeteg pénz összejött, így valószínű el is fog készülni.

Jó Mercutio halott 2014.03.15. 13:24:50

@kuki123: Te sem vagy kulonb ennel a posztnal, ocsi. Ezeket a pudvas ostobasagokat a hozzad hasonlo, lenyegtelenseguk miatt frusztralt senkiknek koltik, a kulonbseget csak a befogado kozeg szaja izehez igazitott szereplok kepezik, de az alkalmazott sablonok pontosan ugyanazok. Ezt azert lehet igy megtenni, mert annyira veszelyesen ostobak vagytok, hogy ezt ugysem veszitek eszre, sot ha valaki megmutatja nektek, azt nezitek hulyenek. Ez a hozzaszolasod ezt a jelenseget mutatja be az irastudoknak.

kuki123 2014.03.15. 18:21:58

@Jó Mercutio halott:
nem vagyok az öcséd
Index-re olyan szélsebességgel került ki a blog hogy ihajja

ezek után engedtessék már meg fikázni

Sergeant Potrien 2014.03.15. 19:22:12

Hú, mintha Szaniszló gondolta volna újra Dr. Moreau szigetét. És pár hülyénél termékeny talajra is talált...
süti beállítások módosítása