2014.04.08.
21:59

Írta: Kozpontban.hu

Földrengések-cunamik igazi oka……

New Yorkban élő tudósítónk egy igen érdekes hírt kapott Jerseyben dolgozó ismerősétől, mégpedig hogy a földrengéseket az esetek 99 %-ban mesterségesen hozzák létre.

Az informátor az egyik amerikai nemzeti obszervatórium megfigyelőállomásának dolgozója, geológus alapvégzettséggel és számtalan egyéb képzéssel a háta mögött, tehát nem a levegőbe beszél prof. dr. Laurel Bendt. Azt állítja, hogy a világ földrengéseiért egy összehangoltan működő kísérlet a felelős. Ezt a kísérletsort szerinte elsősorban az USA űrkutatási központjából vezérlik, mégpedig az UFÓk segítségével.

Gyakorlatilag a földrengések előidézése mélyen a föld gyomrában kialakított UFÓ élőhelyek működésével állnak kapcsolatban. Az óriási robbantások a mélyen lévők energiaszükségletének biztosítása érdekében történnek, hiszen ott lenn nincs lehetőség semmi egyéb energianyerésre, mint a magma energiájának megcsapolása. Ez pedig a Föld bármely pontján is végzik, igen nagy erőhatásokat szabadít fel, ami a föld felszínen lökésszerű erőbehatásához vezet, azaz a földrengéseket idézi elő.

Ugyanez a helyzet az óceánok alatt létesített bázisok esetében is, itt ugyanis az energianyerés szintén földrengéssel jár, de sajnos cunamit idéz elő. Nem véletlen az sem, hogy mostanában egyre több a cunami, mivel dr Brendt szerint a földönkívüli bázisokat már az óceánok mélye alá létesítik maguk a földönkívüliek, és ide feltűnésmentes le és felszállópályákat is kialakítanak, mert az óceánok alján senki sem veszi észre, hogy ott dokkolnak az űrjárművek.

cunami1

 

A professzor azt állítja, hogy a nagyobb, mintegy 200-500 méter átmérőjű űrjárművek felszállása, illetve leszállása esetén is kialakulnak cunamihoz hasonló óriáshullám rendszerek, csak ezek egy része az óceánban elveszti erejét és csak kis mértékben érzékelik a műszerek. A víz alatti UFÓ bázisok létesítését, mintegy 30 éve kezdték meg a földönkívüliek az amerikai kormány támogatásával a Bermuda háromszög néven elhíresült térségben.

bermuda_ufo

 

E terület arról vált híressé, hogy az oda bekerült hajók, repülők az esetek nagy többségében vagy nyomtalanul eltűntek, vagy fedélzetükről az összes élőlény tűnt el vagy millió apró lukkal az oldalukon egyszerűen elsüllyedtek, illetve lezuhantak az óceánba. Ma már a Bermuda háromszögben kevésbé élénk az UFÓ forgalom, mert a nagy többség áttette élőhelyét más, kevéssé forgalmas területekre , de elsősorban is az óceánok alá.

 

Némely esetben érzékelhető a földrengések epicentrumából, hogy hol vannak a szárazföld alatt is UFÓ bázisok, de azért nem lehet megtalálni ezeknek a szárazföldi bemenetét, mert minden esetben a tengerek, óceánok alatti bázisokból származnak, kifinomult technikáikkal az UFÓk ugyanis igen gyorsan, hatékonyan és halkan tudnak bármilyen keménységű kőzetben fúrni, élőhelyeket kialakítani.

A föld alatti élethez azonban nekik is kell energiához jutniuk, és ez azzal jár, hogy igen nagy energiaforrásokat kell felszabadítaniuk. Ahogyan a professzor úr is már mondta, elsősorban a földkéreg alatti magmából nyerik az energiát, de természetesen más energiaforrásuk is van. Mivel az űrlényeknek azonban semmiféle, a földihez hasonló érzésük nincsen, sőt ösztöneik sem vezérelik őket, ezért mindent a tiszta tárgyilagosság szemszögéből közelítenek meg. Ez lehet az oka annak is, hogy nem érdekli őket, ahogyan az amerikai kormányt sem, hogy hány ember vész oda a földrengések, cunamik következtében.

A-Bermuda-haromszog

A világűrből is táplálnak át energiákat a holdi űrbázisokon élő ufonauták, és ezek az áttáplálások is okozói egyes esetekben a nagymértékű földrengéseknek, illetve földcsuszamlásoknak. De a jelenleg megváltozó meteorológiai viszonyoknak sem az emberiség az oka, hanem az UFÓ érdekek. Hiszen az ő érdekük, hogy megváltozzon a földi légkör, a földi éghajlati viszonyok, és ennek következtében a földi organizmusok, az élővilág is. Miért ? Mert ezek a lények egyáltalán nem hasonlóak az emberekhez, vagy a földi élőlényekhez, nekik a mi levegőnkből csak a nitrogénre van szükségük a létfenntartásukhoz. És bár a mi levegőnk nagyobb része nitrogénből áll, de ennél is több kellene nekik, hogy valóban probléma mentesen tudjanak élni a Földön, mert rájuk a levegőnk oxigéntartalma úgy hat, mint az emberre a kábítószer, és egyenlőre ha a földi levegőt veszik magukhoz, akkor lelassult, kissé bódult állapotba kerülnek.

bermuda háromszög

 

Pár évtizede azért is volt annyi UFÓ szerencsétlenség a Földön, mivel az ufonauták néha már leszállási fázisukban is lekapcsolódtak a saját légellátó rendszerükről és a földi levegőt használták, amitől nem tudtak oly mértékben koncentrálni ahogyan azelőtt. Ez pedig sokszor vezetett légi katasztrófákhoz.

Dr Brandt szerint a Földön már olyan sok ufonauta él, illetve olyan hybrid állományt hoztak létre az emberek génjeinek felhasználásával, hogy már nincs esélye az emberiségnek arra, hogy a bolygót kizárólag mi használhassuk, azaz csak mi élhessünk itt. Remélem, hogy nem leszünk leigázott gyarmatai semelyik más bolygó lakosainak sem most, sem a jövőben, mondta a professzor. Az USA kormányai mindig jó viszonyt ápoltak a bolygónkon megtelepedett ufonautákkal, mivel ha az ő védelmük alatt áll a bolygó, akkor van esélyünk arra, hogy nem települnek be a többi űrlények. -fejezte be az interjút.

Fotó:Illusztráció

Kozpontban.hu további hírek, események a nagyvilágból>>>

Szólj hozzá!

Címkék: ufó fikció hirek ufó kutatás

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr745989867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása