2014.03.14.
09:39

Írta: Kozpontban.hu

Brutál hír: Gyilkosság vagy rituális kannibalizmus a Zempléni hegyekben ?

Kincskereső turisták járták a Zemplént pár napja, és szokás szerint éjszakára sem vonultak be semmilyen szilárd falú szálláshelyre, hanem tábort vertek egy kis erdei tisztáson. Az éjszakai égbolt teljesen felhőtlen, a Hold világított, a látási viszonyok megfelelőek voltak. A kincskeresők éjszakai álomba szenderültek volna éppen, mikor egy velőtrázó női sikolyt hallottak, majd többet. Ezután csak távoli nyöszörgést és könyörgő női hangot észleltünk majd egy állati üvöltés hallatszott -állította a fültanú.

Először szinte megbénult a lábuk -mondta, majd elkezdtek a hangok irányába menni óvatosan, mivel fegyvertáruk két ásólapát és egy konyhai kés volt. A hangokat mintegy 10-percig követték, de nem tudták pontosan honnan jönnek, így megpróbáltak mobiltelefonon is segítséget kérni a rendőröktől, de a mobiltelefon nem működött. A sikolyok utáni könyörgő női hangok eredetét sem voltak képesek meghatározni, ezért megpróbáltak addig a hangok közelében maradni, míg hajnalodik. Nagyon hideg volt, fáztak, ezért egy idő után a hiábavaló kereséssel felhagytak, és visszamentek sátrukhoz, ahol felmelegedtek. Hajnalban aztán folytatták a keresést, és a táboruktól mintegy 500-700 méterre egy kb 3 méteres átmérőjű véres körben egy női lábszárat találtak cipővel együtt. Mivel telefonjuk továbbra sem volt használható, ezért megpróbálták követni a vérnyomokat, melyek az egyik szirt felé vezettek. Útjuk során friss emberi végtag és húsmaradványokat, ruhafoszlányokat találtak, majd egy felhasított hasú, megcsonkított nő holttestére bukkantak. A test végtagjai szinte teljesen hiányoztak, ruházata nem volt rajta.

A kincsvadász férfiak az első sokk után azonnal megpróbáltak lejutna a közeli faluba, de alig tettek pár lépést, mikor eléjük toppant egy torzonborz, mintegy 130-140 cm magas, de igen erőteljes testalkatú emberszerű lény. A lény hatalmas, kb 45 ös méretű talpa és a térde alá lenyúló kezei, hatalmas tenyere és rőt haja, szakálla valamint erőteljes, szinte delejes tekintete teljesen megrémítette a két férfit, akik első rémületükből ocsúdva futásnak eredtek a szirt teteje felé. Vissza-visszanézve azt látták, hogy a lény a holttest mellé feküdve, éppen evett valamit,de őket nem üldözte. A csúcsot elérték, de onnan lejönni nem tudtak, ezért visszafordultak és rettegve mentek ismét arra a helyre, ahol látták a törpét. Kb 10 méternyire onnan ismét találkoztak vele, a szája véres volt, a ruházata, valami kezdetleges bőrökből állt és egy kőbalta volt nála meg a női test megcsonkított része a vállán. Intett nekik, mintha hívta volna őket, de nem merték megközelíteni. A törpe ősember elindult előttük, majd karjának lengetésével hívta őket, menjenek utána.

Követni kezdték, egyikük előbb haladt 20-25 méternyire, majd kb 2 km-út után egy barlang elé értek. A barlangból 14-15 törpe ősember jött elő és kővel dobálták meg őket, amelyből egy az elől haladó férfit eltalálta, a koponyája beszakadt. A horda erre üvöltve rohant a sérült férfira, és percek alatt feldarabolták. Ezt látta a hátrébb haladó másik férfi és azonnal menekülni kezdett a hegyről lefelé. Szerencséjére egy erdőgazdasági útra ért ki a sűrű erdőből, ahová már senki sem követte a törpék közül. Az első faluba betérve elmesélte a történetét, kérte, hogy a sátráért menjen vele pár ember az erdőbe. A körzeti megbízott kísérte el, és megpróbálta a gyilkossági nyomozók megjöveteléig behatárolni a gyilkosságok pontos helyét, de nem találtak semmit sem. Nem lett meg a vérnyomos tisztás, sem a női test torzója, csak egy női láb darabja a cipővel, a sátor mellett 1 méternyire. Nem találták meg a barlangot, sem a 14-15 törpe ősembert . A túlélő férfit a faluba érkezett nyomozók kihallgatták, majd őrizetbe vették gyilkosság gyanújával, mert semmit sem találtak az általa elmondottakból, csak az ominózus női lábat a cipővel. Lapzártánkig más fejlemény nincs a dologban, azonban oknyomozó riporterünk sikerrel interjúvolta meg a letartóztatott férfit.

Véleményünk szerint erős a gyanúja annak, hogy ezen őstörpe kinézetű emberek talán nem is annyira az őskorból maradtak fenn, hanem egy rituális banda tagjai,lehet hogy Amerikából származnak. Feltevésünket indokolja a pár éve Michigenben és Ontarioban történt borzalmas sorozatgyilkosságok legendája, melyet e helyi sheriffek nem tagadtak.

Tény, hogy ott mindkét államban hónapokig tartóan, mintegy 30-40 ember eltűnése okán nyomoztak a hatóságok és az eltűnések mindig egy egy adott körzetben voltak. Az eltűnések kapcsán felleltek egy-egy végtag maradványt, de azt gyanították, hogy valamilyen vadállat támadta meg az áldozatokat. Később a helyi lakosok közül is kezdet eltünedezni páran, ezért a lakosság hajtóvadászatba kezdett. Ennek során számoltak be többen törpenövésű szőrös férfiakról akiknek táborában szörnyű dolgokra bukkantak. Előkerült pár kg emberi csont, koponya és ruhamaradvány is. A vadászat elől a banda időben el tudott szökni Michigenből majd Ontarioban is ugyanez történt a következő két évben.

Itt sem tudták elfogni a bandát, csak két tagját lőtték le a lakosok az erdőben, mikor egy idős férfit vagdostak szét, akit előtte pár órával ölhettek meg. A lelőtt két ember hasonlított a Zemplénben látott törpe ősemberekhez…. A banda ekkor elszökött, de gyanúnk szerint lehet, hogy átjöttek Európába, és lehet hogy jelenleg nálunk vendégeskednek.” Nem szeretnék velük még egyszer találkozni, és nem szeretnék még egyszer annak a törpének a szemébe nézni” -mondta riporterünknek a halálra rémült férfi, akit nemrég tartóztattak le emberölés gyanújával a hatóságok.

Az ügyészség szerint valóban gyilkosság történhetett, de szerintük az életben maradt és letartóztatott 38 éves férfi kincskeresésre indult társával, és annak élettársával a zempléni hegyekbe. Ott éjszakáztak sátorban, mikor valami miatt veszekedni kezdhettek és a gyanúsított megölte a férfit, majd a nőt is. Ezután az ügyészség szerint a férfit valahol elásta, a nőt pedig megcsonkítva az erdő különböző területén szétszórta azt a látszatot keltve, hogy rituális gyilkosság, esetleg kannibalizmus történt. Mi az igazság, ki mond igazat ? A letartóztatott férfi vagy az ügyészség ? A választ majd a bíróság mondja ki az elrendelt igazságügyi szakértői vizsgálatok és a hazugságvizsgálat eredményei után…….

Fotó: Illusztráció

Kozpontban.hu további hírek, események a nagyvilágból>>>

2 komment

Címkék: fikció hirek bűnügy

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr665859819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HgGina 2014.03.20. 02:20:05

Kedves szerző, te meg vagy a zempléni jeti mi?
Idióta.

sóskatáska 2014.03.20. 08:33:45

mit szedsz kis barátom?
ütős cucc lehet
süti beállítások módosítása