2014.03.18.
18:29

Írta: Kozpontban.hu

A stafétabot átadva…

Balogh Zoltán miniszter átvehette végre a stafétát a nagy, mocskos választási lejárató kampányban, a finis előtti futamrészben. Kitől vette át e dicstelen stafétát? Talán Kövér Lászlótól, Szíjjártó Pétertől, Selmeczi Gabriellától, vagy talán egyenesen a hatalmas pártigazgató, Kocsis Máté kezéből, netán a debreceni polgármestertől ?

Nem tudni, hiszen ezek a személyek mind ott tolongtak többekkel, ahol a mocsokszóró eszközök voltak, hogy aztán beindulhassanak a sárdobálós kampányba és boldogan hirdessék mindenhol, hogy minden jobboldali érzelmű ember talpig becsületes hazafi, míg minden baloldali egyén talpig a bűn mocskától bűzlő utolsó briganti. És az utolsó brigantik ugye nem érdemlik meg azt, hogy e fejlődő, gazdag ország tagjaiként éljenek tovább, ezért aztán ……

Egyébként azért írom e cikket Balogh Zoltán miniszter Úrról, mert volt szerencsém hallani és látni, ahogyan és amiket mondott a jelenlegi baloldalról a tisztességes miniszter úr. Talán elsőként Orbán kegyelt miniszterei közül ő az aki a baloldali érzelmű embereket olyan arcátlan pimasz és sértően ordenáré módon alázta meg, hogy az még tőle sem elfogadható. Jelesül azt állította, hogy kiderült miszerint a baloldali kormány idején, illetve a baloldali stratégiák korában intézményesített volt a lopás, a csalás. S ha ezt állítja a tisztelt úriember, akkor természetesen azt is állítja ezzel, hogy minden baloldali egy szemét bűnöző, s a szemét bűnözőket meg kell büntetni, lehetőség szerint olyan súlyosan, hogy soha eszükbe ne jusson többet bűnözni.

Tehát, ha azt vesszük alapul szerény becsléssel, hogy országunk felnőtt lakosságának mintegy 25 százaléka lehet baloldali érzelmű (a többiek nem merik ezt vállalni), akkor börtönbe kellene zárni igen sürgősen mintegy 2-2 és fél millió embert, mint másodrendű állampolgárt, mert baloldali érzelmű és mint ilyen, a baloghi elmélet szerint természetesen bűnöző is.

Jelenleg ugye kb 13-14 ezer fogvatartott van az országban, és a börtön férőhelyek száma mintegy 10 -11 ezer nagy jóindulattal. Mivel rengeteg börtönt kellene építeni ennek a 2-2 és félmillió embernek, ezért talán azt lehetne csinálni, hogy az országban lévő illetve épülendő sok sok focistadionba lehetne bezárni ezeket a szemét bűnözőket.

Pinochet tábornoknak már sikerült egyszer Chilében, a fideszes tábornokoknak is sikerülhet. Persze az is igaz, hogy Pinochet tábornokot elsodorta később a politika szélvihara, ahogyan pl az Ukránok miniszterelnökét is. Viszont az is igaz, hogy az leváltott ukrán miniszterelnök azonnal futott Putyinhoz védelemért, hogy visszategye Putyin őt a miniszterelnökségbe. Erre Putyin gyorsan támadott és pár óra alatt el is foglalta a Krímet, aztán úgy hírlik, hogy megízleli a kijevi húsos bureket is vodkával leöntve. Namár most, ha történetesen véletlenül a mi választásunk a Fidesz szerint rosszul sülne el, akkor Orbán Úr követné az ukrán példát ? Mert Putyinnak nem lenne ellenére, hogy megvédje a nálunk élő orosz ajkú lakosságot…..

Visszatérve Balogh miniszter Úrra és sárdobáló beszédére, csak egy gondolat jutott eszembe erről: szégyen, hogy felelős beosztású, művelt emberek ilyen felelőtlenül tudjanak hazudozni a baloldalról, általánosítva és gyűlöletet szítva a magyar emberek között. Persze lehet, hogy főnöki utasításra kellett a kampány finisében még Baloghot is elővenni és megbízni e nyilatkozat megtételével, de ettől az embertől nem vártam, hogy a gyűlöletkampányba beszáll, még ha főnöki szó is kényszerítette erre. Szégyellheti magát, már ha engedi Orbán Viktor…………..

Kozpontban.hu további hírek, események a nagyvilágból>>>

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz hirek belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr795868310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása