2014.03.11.
16:56

Írta: Kozpontban.hu

Adócsaló vagy mártír?

A Zuschlag ügyéről szól valamennyi vezető médiaportál már pár nap óta. Van aki sajnálja, van ki írigyli, mások pedig megvetik. Ez az ügy betölti küldetését, azaz  újabb baloldal ellenes gumicsont a népnek, hátha elrágódnak ezen már ápr 6-ig és nem kell addig sem szajkóznia Selmeczi asszonyságnak a meséket a bűnben-mocsokban leledző baloldal mételyéről.

Zuschlag János nemrégen, mintegy pár hónapja szabadult ki a börtönből, ahová visszaélések, gazdasági bűncselekmények miatt zárták be, pedig Ő mindig azt hangoztatta, hogy “nincs Zuschlag ügy”.  Aztán mégis lett és gyorsan be is varrták őkelmét, pedig állítólag az MSZP -től még kapott pár tíz milliót, hogy fizesse vissza az államháztartásba és talán kevesebbel megússza . Így is lett és kb két évet töltött a rácsok mögött, most újra köztünk téblábol ez a fenomén. Tehát, ha jól értettem a híradásokat, melyeket egyébként maga Zuschlag terjesztett, kapott az MSZP-től cirka 60-80 milliót két és fél éve, vagy tán három éve is lehetett. Ezt a pénzt Ő be is fizette a kormány kasszájába…

Most meg ugye az a hír, hogy a mi hősünk 2006-ban is kapott mintegy 60 milkát Lendvai asszonytól illetve egy titkárnőtől, hogy jaj, nehogy induljon már a 2006-os választásokon, mert még ő lesz a miniszterelnök és akkor aztán mi lesz a kormánnyal ! Ezeket tehát Zuschlag mondta minden befolyástól, életveszélyes szupermarket előtti fenyegetéstől mentesen és talán mindenféle kémiai anyag behatásától is függetelenül. Ha ez így van, akkor nem is tudom, a NAV illetve a Polt féle ügyészség miért nem ugrott, ugrik rá a témára, amelyből minimum egy minősített adócsalás, esetleg más bűncselekmény is kijöhetne?

Mert 2006-ban megkapott 50 milka ugye nem szerepel a Zuschlag adóbevallásában mint bevételi tétel, és ugye ennek az adóvonzatai sem szerepelnek az állami adó és járulékbevételek soraiban? De a későbbi 80 milka sem hinném, hogy fel lenne tünteteve, ne adj Isten, az adóvonzata, járulékai be lennének fizetve.  Akkor most hogy is van ez?

A Zuschlag olyan hülye lenne, hogy erre nem gondolt amikor vádaskodni kezdett vagy olyan jó a kapcsolata a FIDESZ vezérekkel, esetleg a fideszes Polt Péterrel vagy Pintérrel, hogy neki nem kell tartania a következményektől vagy az elévülésben bízott? (Talán pont a kecskeméti börtönben haverkodott össze az egyik fideszes elítélttel, mert fidszes elítélt is van pár  börtönbe, és ott készítették fel hősünket e nem mindennapi eseménysorra ami napjainkban történik vele, általa).  Pedig ha egy kicsit megkaparjuk a dolgot akkor rájöhetünk, hogy még a 2006-os 60 milkás eset sem évülhetett el, mert ez minimum alkalmas lenne egy bűnszövetségi minősítésre az adócsaláson túl. Ebben az esetben pedig a kiszabható max büntetési tétel 12 évre emelkedhet, ami paralell az elévüléssel, tehát ez esetben az elévülés 2018 lenne. Ha nem állapítanának meg ilyen súlyosító minősítést, akkor meg 2014 az elévülés éve azaz a mostani év. Szóval valamit itt a fideszesek elszámoltak nem kicsit, nagyon, vagy úgy gondolják, ők büntetehetetlenek, törvények fölött állnak, ahogyan a velük egy platformon állók, a kiszolgálóik, a talpnyalóik, a megtért bárányok amilyen Zuschlag is?

Zuschlag azt híresztelte, hogy Őt egy negyven körüli kisportolt felsőtestű alak életveszélyesen megfenyegette egy szupermarket előtt. A jobbos média azonnal továbbgördítette ezt a kis hógolyót, hátha újabb lavina lenne  ebből, és megint a maffia baloldalt emlegetik. Érdekes a dolog annak fényében, hogy Zuschlag nemrég szabadult a kecskeméti börtönből. Ugyanis a hazai börtönökben látható, hogy a beutaltak közül, akik a rácsok mögött ülést egyfajta testépítési gyakorlatnak veszik, általában csak a felsőtestüket gyúrják ki, ezért a börtöngyúrókat könnyen felismerni a vékony lábukról és az ehhez képest aránytalanul erősen kidolgozott felsőtestükről. Lehet, hogy a Zuschlagot egy volt börtöntársa vagy annak valakije fenyegette meg, mert bent a böriben csinált, ígért valakinek valamit ami nem teljesült? Ezzel a lehetőséggel azonban nem foglalkozik senki sem, pláne nem a FIDESZ szűzlelkű Selmeczy Gabriellája, aki minden balos hír kommentálásakor úgy néz azokkal az ártatlan apáca szemeivel, mint a ma született bárány, aki nem látott még soha bárányölő kést.

Csak így tovább drága fideszesek, csak így tovább a mocskolódási kampánnyal, aztán ne lepődjetek meg, ha csak a fideszes urak és udvartartásuk szavazatai lesznek az urnákban az udvari jósok által megjövendölt 70-80 %-os FIDESZ győzelem helyett. Mert a nép egyszer már meg fogja unni a sok gumicsontot és kiokádja magából, de akkor jó lesz e néptől jó távol maradni urak és hölgyek, kb a Maldív Szigetek környékén, mert aki akkor itthon lesz, annak a nép nagyon el fogja csapni a hasikáját a kihányt emésztetlen gumicsontokkal …..  És ki jön majd ezután, ki veszi át Gyurcsány- Mesterházy-Bajnai, Simon, Zuschlag helyét a mocsokdobálás kampányában? Lehet találgatni, oszt jó napot.

Kozpontban.hu további hírek, események a nagyvilágból>>>

Szólj hozzá!

Címkék: politika büntetés bűnügy belpolitika pénzvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr465854409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása