2014.02.18.
16:53

Írta: Kozpontban.hu

Ki kicsoda-kinek mutatja magát a VV6-ban ?

Krisztián hétfői akciója mindenkit meglepett, kiderült, hogy Iza akihez  vonzódik, legalábbis az a pornócsók vagy forró csók azt mutatta, ahogyan Iza kiéhezett tekintete is, hogy bizony ráfért már Krisztián Izára. No de ki mit mutat és ki kicsoda itt már, mert kissé összekuszálódtak a szálak.

Mert ugyebár ott van Viki, akiről meglehet sok ember rossz véleményen van, pedig szerintem a VV 6 egyik legesélyesebbje. Meg is van az esélyesség minden vonása benne, hiszen kellően intrikus, alattomos és rafinátor, no meg taktikus is ami mellett gátlástalansága csak segíti a pálma elvitelében. Azonban Viki kifelejtette az örök problémát a személyiségéből kiölni, mégpedig a szerelmet.

Mert látszik, Viki már nem sokáig tudja türtőztetni Krisztián a vágya buja tárgya.  Nem lepődnék meg, ha az elkövetkezendőkben megpróbálná nem éppen etikus módszerei egyikével összeugrasztani a friss szerelmeseket vagy megpróbál úgy keverni, hogy Iza valahogyan kint találja magát a villából és Krisztián talán vele fog vigasztalódni.

 Mivel a Viki típusú nők anyatigrisként védik a szerelmüket, még az is lehetséges, hogy a döntőt bizony már Krisztiánnal kell majd végig küzdenie és itt aztán kijöhetnek a lány idegi gyengeségei, frusztrációi.

Viki még arra is képes lehet, hogy a cél érdekében kiprovokálja Iza és Teodóra ( akinek kiabálását a legmasszívabb prosti is megirigyelhetné a nyóc kerben ) újabb kis liezonját-hátsimogatással és egy kis leszbivel fűszerezve és ezzel próbáljon meg újabb feszkót teremteni.

Krisztiánt nem kell félteni, bár a srác egyszerű kis macsóutánzat nagy szócsatákra nem képes ugyan, de legalább tirpák módon tud udvarolni. Hogy haverja e Aurélió vagy csak úgy beszélgetnek néha, nem tudni, de hasonló karakterek, már ami a nőkkel való kapcsolatukat jellemzi, ugyanis a német-magyar álmacsó is tud udvarolni, ahogy látható volt eddig is: “kussoljá má ” szöveggel igyekezett levenni a lábáról Zsófit.

A srác hozza a formáját, mert a kamerák előtt alpári, önelégült és nagyképű, de ez bizony csak az álca, mert amikor egyedül van, úgy sír mint egy ötéves kisfiú, aki nem kapott gumicukrot.

Józsiról szinte csak azt látja az ember, hogy egy valami érdekli: a gyúrás, amiből szinte nem sok idő rabolja el a napjait és egyetlen villabeli kapcsolata a macija, amihez élete árán is ragaszkodik…

Alfa hímségéről az jut eszembe, hogy milyen jól álcázza ő is magát, miközben kigolyózták Lacit, aki ténylegesen alfahímje volt a villának, mostanra már nincs egyetlen vezéregyéniség sem, kivéve persze a csorda alfanőstényét Vikit.

A villa lakói közül a többiek annyira szürkék igyekeznek maradni, hogy szinte észrevehetetlenek  Zsófi a szende állszűz,  Dorka, Charlotte, Zsolt szinte mintha nem is léteznének a villában, csak vegetálnak. Persze az ő benti életük elég hosszú idejű lehet, mert szinte senkire nem veszélyesek, ezért sokáig nem fogják kihívni őket párbajra sem és a kendő veszélye sem leskelődik rájuk. Szóval így a befejezéstől fényévekre ki merem jelenteni, hogy a toronymagas nyerési esély Viki oldalán van. Ő ugyanis a legkaméleonabb jellem.( Persze, ha a műsor szerkesztői is így írták meg a végét!!)

Hírek, sporthírek, politika, tudomány, celeb, az élet dolgai itt >>>

Szólj hozzá!

Címkék: való világ 6 vv aurélió vv dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr385821118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása