2014.02.17.
18:33

Írta: Kozpontban.hu

Miért szeretjük-utáljuk a VV6-ot ?

Mindenki másért, valaki azért szereti, mert addig is, míg nézi, elfelejti a saját problémáját, elesettségét, munkahelyi vagy családi gondjait, elfelejti, hogy Ő talán annyira problémás jellem, mint a VV6 egy pár szereplője. De van aki azért szereti, mert így van esténként társasága, szinte a Villában él Ő is és részese lehet ennek a társaságnak, mintha együtt élne velük.

Lehet, hogy van aki utálja de nézi, mert nem tudja elviselni, hogy a munkahelyén vagy a baráti-rokoni társaságában sokan beszélnek róla, Ő meg nem tud hozzászólni semmit a témához. Sok társaságban már szinte az alapvető műveltség része lett a VV6-ról mindent, többet megtudni, ki hogyan taktikázik, kinek milyenek a stratégiái, ki milyen erős vagy gyenge és kinek mi az erőssége vagy gyengesége.

Vannak akik csak néha, egyszer naponta néznek bele a történetek összefoglalójába, hogy képben legyenek és szórakozzanak másnap amikor az ismerősökkel kiértékelik, mely villalakó milyen marhaságokat csinált vagy mondott. Mindegy, hogy utálják, vagy szeretik, de nézik az emberek, szerintem kb egy másfél millióan az országban.

Azonban beleszólni a történésekbe, magyarán szavazni, kiszavazni vagy beszavazni, csak az a kivételes 220 ezer ember tud, aki az applikációt le tudta tölteni, mert rendelkezik olyan okos telefonnal, melynek még a programja is stimmel (pl Android, windows, ios). ez persze diszkrimináció, de már megszoktuk, hogy országunkban azok szólhatnak bele az ügyek állásába, akik rendelkeznek bizonyos dolgokkal, elsősorban anyagiak terén.

A VV6 elől jár egyébként a fogyasztói reklámok terén is, mert az előző szériákban nem volt ennyi rafináltan elhelyezett reklámcélú dolog vagy cselekmény. A szereplők kiválasztása nagyon ütős lett, mostanában erre van igény, minél extravagánsabb legyen a figura és a forgatókönyv egyszerűen pazar, már ami az egyszerűséget jelenti, gondolom a forgatókönyvet író csapat ilyen primitívnek gondolja a nézők seregét, akik csak ezt értik meg és így ilyen formában előadva.

Mert ugye senkinek nincs meg az az illúziója, hogy ez a VV rész is olyan , mint az előző öt volt és itt is csak irányok vannak meghatározva, mint az előző ötben voltak? Ugyanis ez még keményebb üzlet, mint az előző szériák voltak, hiszen a nézettségért mindent meg kell tenni…..

Szóval mindenki szeresse, vagy utálja a VV6 -ot  de legalább NÉZZE..

Hírek, sporthírek, politika, tudomány, celeb, az élet dolgai itt >>>

Szólj hozzá!

Címkék: való világ 6 vv aurélió vv dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr915819097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása