2014.02.13.
18:53

Írta: Kozpontban.hu

Amikor Simon végre ellátogat a Parlamentbe….

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim ! Nemrég értesültünk arról, mondom arról, hogy az elmúlt 8 év nemzetpusztításáért felelős áruló, rabló MSzP második embere, bizonyos Simon Gábor orvul bankszámlát nyitott az osztrák sógoroknál, és azon nem átallott pénzt tartani, valami negyedmilliárd forintot.

Azt is nemrégen észleltük, hogy a közelmúltban vásárolt az említett polgár Buda legdrágább helyén két lakást, kb. 150 millióért és még át is alakíttatta potom pár tízmillió forintért, mondom pár tízmillió forintért.

Ezt nem fogjuk annyiban hagyni, megindítjuk, folytatjuk az osztályharcot ezen a fronton is a korrupció felszámolása érdekében elsősorban a fertőzött baloldali gondolkodásúak körében, mondom körében.

Simon Gábor nemhogy nem számolt el egyáltalán a Mentelmi Bizottság ülésén, de el sem jött, csak sms-zet az Elnök Úrnak, hogy nem jelenik meg, mondom nem jelenik meg.

Kérem, ez az, amit tűzzel-vassal irtani kell, ez a viselkedés, mert mi az, hogy nem jön el?

Nem jöttek el egyébként a bukott baloldaliak sem, úgyhogy majd most jól elvesztik még az álmodozáshoz való jogukat is a hatalomhoz való jutás súlyos küzdelmeiben, mondom küzdelmeiben. Az elmúlt 8 év tönkretevői, a baloldaliak nemhogy elbujdosnának szégyenükben, de még nem átallják elszámoltatni  az én legkedvesebb kis bohócomat azzal a rongyos 16 milliós kis vagyongyarapodással!

Közgazdasági tankönyv kellene nekik és 100 botütés a fenekükre, hogy ilyet még mondani is merészelnek. Hogy a jobboldalnál bárki is csalna, vagy bűnözne, ki az az életunt aki ezt meri állítani ? Utasítom Pintért, hogy azonnal sms-ezzen minden balos polgárnak, hogy ha elmennek szavazni, akkor nézzenek mélyen a zsebükbe, onnan húzta ki az MSzP a pénzt, onnan hibádzik az a 300-400 millió forint. Mert az én kicsi barátom, akivel hol Kínába, hol másfelé kirándulgatunk egy kis eszmecserére, akivel együtt ettük a kollégisták keserű kenyerét (mert ugye kaviár nem mindíg volt rajta) nem is tudna a törvény ellenében létezni. Viszont a befektetésein és azon a 37 beavatkozáson, amit a befetketetésein eszközölt képződött kb 30 % nyereség-a tőzsdén. Ezt csinálják utána , tiszteletre sem méltó baloldali ámokfutók !!!  mondom ámokfutók !!!

Azt hiszem, hogy én ezt az arany embert beültetem a Jegybank élére, a Matolcsyt meg kinevezem Nigériába nagykövetnek, hátha ott kifejti áldásos tevékenységét, és a nemzeti valutájuk kissé romba dől-aztán jövünk mi, és felvásároljuk az országot. Aztán oda szépen kivisszük az összes szocit, és élünk boldogan itthon. Az meg nem semmi, hogy a bukott baloldal csak velünk foglalkozik, nem a Simon milliókkal és csak azt mantrázza, hogy Simicska-Nyerges- Kaya Ibrahim-Josiph Tot.

Ki emlékszik már ezekre a nevekre, ki akar még rájuk emlékezni? De mit látok, tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, hát felém tart a keresett Simon Úr éppen és hívás nélkül feljön mellém a mikrofonhoz. Jó napot, oszt jó napot kedves Simon Gábor, mit tud felhozni a mentségére, uccu neki hadarja el, aztán mivel már nem is képviselő, meg nem is párttag, hát üljön át, na nem a függetlenek közé, hanem abba a helyes kis cellába a Markó utcába. Mondja el amit akar, a parlamentben úgysem hisznek már magának, különben is én mondom meg, ki mit hihet el.

Jó napot mindenkinek, Simon Gábor vagyok, és csak azért jöttem, hogy megkérdezzem, akkor kinek adjam át a kassza kulcsát, merthogy sehol sem találom sem Kaya Ibrahimot, se Josiph Tot-ot, még úgyis kerestem őket, hogy Tóth Jóska, meg Étel Ibrahim, de semmit sem találtam.

Régen, mikor nyitottam a számlát, akkor bízta rám e két kedves úriember e pénz magját azzal, hogy ugyan tegyem már el jó helyre, merthogy már egyikük kocsijának csomagtartójába sem fér el több pénz, de még a hátsó ülés is telve, meg az anyósülés is megrakva. Ezt a kis sercli pénzt meg nem akarják az út mellett hagyni vagy elásni az erdőben, mert ki tudja, annyi itt a bűnöző….  Erre én átvettem azt a táska pénzt, és kivittem a sógorokhoz beraktam egy számlára, amit ugye a nevemre nyitottam meg, mert  akik a pénzt adták megesküdtek, hogy el tudnak azzal számolni.

Ugye ez már elég régi történet, és hát én is vagyok olyan jó közgazdász, mint a nyerő jobboldali politikusok, így jól megforgattam a pénzt a bankban, és negyedmilliárdra duzzadt az mostanára. Csakhogy nem minden pénzt tettem ám a bankba, hanem volt, amit ügyesen befektettem a kárpótlási jegyekbe, földekbe, vettem részvényeket a Simicska-Nyerges cégekből és még a Felcsúti polgármester is hozzásegített szakmai iránymutatásaival némi milliócskákhoz.

Úgyhogy nem igazak a pletykák, miszerint a pénz az enyém vagy a szocialista párté, vagy a nagymamámé, esetleg a lottó ötösért kaptam volna. A pénz tulajdonképpen befektető megőrzésre volt nálam és amint látható, jól sáfárkodtam vele, bár nem tudtam évi 30 %-os nyereséget elérni. De most már csinálják maguk , ha úgy gondolják, mert úgy hírlik, hogy Ibrahim és a Tot is  valami jobbos kötődéstől kapták a pénzt, valami jobboldali cégcsoport eltüntetésért, mint sikerdíjat.

 Na, hová szaladnak a tisztelt jobboldal tagjai, talán nem a büfébe vagy talán haza, megnézni a külhoni számláikat, adják meg a számlaszámot ahová elutaljam a pénzt, mert már bennem úgy látom nem bíznak meg, pedig évek óta tudják a számlát is, a pénzt is, meg a lakásokat is. Viktor, legalább vedd át a kassza kulcsát, mielőtt hazamentek, titeket az ügyészség úgysem kérdez meg semmiről, hacsak arról nem, hogy így jó lesz-e elintézni ezt vagy azt ?

És itt felébredtem lidérces álmomból, s remegő kézzel ittam egy pohár vizet, de reggelig csak nehezen tudtam visszaaludni.

Hírek, sporthírek, politika, tudomány, celeb, az élet dolgai itt >>>

Szólj hozzá!

Címkék: politika pénz bankszámla pénzvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr315813137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása