2014.02.12.
01:03

Írta: Kozpontban.hu

Mazsihisz és a kormányérdekek


Tegnap azt hírt hallottam, hogy a Mazsihisz nem vesz részt a holokauszt emlékév rendezvényein, és egyes zsidó szervezetek egyházi intézmények stb visszautalták és visszautalják az állami támogatásokat, mert nem értenek egyet a kormány zsidó politikájával, ami szerintük az antiszemitizmus mintapéldája lehetne.

A zsidóságot tehát szembeállította magával a kormány dilettáns belpolitikájával.

Igen ám, de ma mintha nem lett volna tegnap, egészen más hangot hallottam a Mazsihisz elnökétől ma már engedékenyebb lett valami ok miatt és egy pár zsinagóga felújítása is szóba jött természetesen állami pénzből, ami nem is lenne baj, hiszen a zsidó hitfelekezet tagjai szerintem hasznos  építő tagjai társadalmunknak, de ez a hirtelen pálfordulás kissé érthetetlen számomra.

Tegnap még fekete volt ami mára fehérré változott !  Mi az oka ennek ?

Talán a kormány  titokban  bocsánatot kért minden  magyar  megbántott zsidótól, talán gyorsan ígértek oda is valamit (amit majd nem tartanak be )?

Ezt sem fogjuk soha megtudni, talán csak a célt lehet sejteni tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, hiszen itt van nem sokára április……..   És a kormány érdeke, hogy minél több szavazata legyen, mert a rezsiha(rc)zugságok ellenére egyre több hozsannázó józanodik ki ,és látja reálisan az elmúlt 4 év sikertörténetét, az elmúlt 4 év sikernek álcázott szabad rablásait, az elmúlt 4 év minden szenvedését, alattomos intézkedéseit, nyilatkozatait…..

Kérdezhetik tőlem az olvasók, hogy a FIDESZ kormányzás előtt nem voltak hibák, vagy  alattomos intézkedések a  baloldalon  lévő kormányok ideje alatt ?

De igen, biztosan voltak, csakhogy nekünk mindig a jelenlegi kormányt kell kritizálnunk, akik az országot éppen vezetgetik vagy a szakadék vagy a hegycsúcs felé. És ha a baloldal győzne, és ott lennének visszás helyzetek, akkor a balosokat kellene ostoroznunk a cikkeinkkel.

Erről jutott eszembe az a bizonyos polgármester, aki most másképpen nem tud segíteni jobboldali elvtársainak, csak úgy, hogy pert indít a baloldali platform ellen névlopás miatt, ugyanis szerinte az összefogás kifejezést nem használhatja más, csak ők, akik az Összefogás pártot megalapították és ezzel más nem kampályolhat tudniillik.

Na, ha már itt tartunk, akkor aztán eljött az a szép új világ, amit már úgy vártunk. Mert ugye ez esetben talán egy magyar sem használhatja ezt a szót, hogy összefogás, mert beperelhetik őket azok, akik az Összefogás pártban tagok, mert csak ők használhatják e szót.

Akkor mi lenne, ha én meg levédetném az arra hívatott hatósággal mondjuk a magyar ábc összes betűjét  és azt innentől csakis én használhatnám vagy  ha megalapítanám a Magyar ÁBC pártot, akkor csak  azok akik belépnének e pártba?  Akkor már csak e párttagok beszélhetnének magyar nyelven országunkban .

Névlopás ez a kis segítség is segítség polgármester Úr, talán elérik,  hogy egyre többen derülnek jókedvre a választásokig, mert sokan számolják már hányat kell aludni addig, míg végre felébredhetünk …….

Fotó: MTI

Hírek, sporthírek, politika, tudomány, celeb, az élet dolgai itt >>>

1 komment · 1 trackback

Címkék: kormány egyházak zsidó politika

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr295810421

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.13. 10:26:10

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

de Karatna · http://www.youtube.com/user/DeKaratna?feature=mhw4 2014.02.14. 17:29:41

A volt munkásőr által vezetett MAZSIHISZ nonkonformista zsidósága saját magát állította szembe a magyar nemzet meghatározó többségével. Itt néhány ezer frusztrált zsidó akarja fújni a passzátszelet.
!i.imgur.com/u6XF4aV.jpg
süti beállítások módosítása