2014.02.11.
22:01

Írta: Kozpontban.hu

Óh Istenem, már megint elkaptak egy MSZP-s főnököt !!!??


Kedves olvasó, ha bármelyik médiumot kezdi el olvasni, vagy nézni, hallgatni, akkor percek alatt eljuthat Önhöz a legújabb választás előtti gumicsont, amely alkalmas lészen a Népi Gitt és Gumicsont Rágó Egyesület  tagjainak a gumicsont rágására.

Ugyanis a legújabb szenzáció és megint a becsületes nyílt jogkövető minta jobbosok nyomozó munkájának köszönhetően felderített, és már szinte bizonyított (szerintük),  hogy  Simon G. pártelnök helyettes egy osztrák pénzintézetnél majdnem negyedmilliárdnyi Forintnak megfelelő valutát (dollár, euró) tart a számláján.

No az ügyészségi szóvivő gyorsan megjegyezte, hogy ők már tavaly novembere óta nyomoznak az ügyben, valami 50 milliós adócsalás gyanújával, meg némi magánokirat hamisítás gyanú is felmerült, és nemsokára vádemelés is lesz, ha a mentelmi jogát visszavonnák az említett Úrnak.

Érdekes az ügy, mert aki ismeri az osztrák bankrendszert, különösen azt, hogy milyen szigorú szabályok szerint engedik a bankszámla nyitását, és a befizetéseket a pénzmosási törvénynek megfelelően, az egy pillanatig sem gondolhatja komolyan, hogy Simon Úr számlabefizetéseit, már csak az összeg nagysága miatt sem ellenőrizték le profi módon.

Így tehát Simon Úr minden bizonnyal megfelelő magyarázatot tudott adni az osztrák bank pénzmosás elleni törvény által előírt ellenőrzése kapcsán feltett kérdéseire.

Ami az ügy kapcsán furcsa, hogy ha az osztrákoknak nem volt gyanús a dolog, akkor miért lett gyanús a magyaroknak, jelenesetben pont a Polt – féle jobboldali ügyészségnek ?

Hogyan tudathatta a pontos bankegyenleg összegét a Magyar Nemzet az olvasóival ?

Én próbáltam egy magyar banktól megtudakolni a feleségem bankszámláján lévő egyenleget, de úgy elküldtek, mint ” Szent Pál az oláhokat”, mert ugye nem volt semmiféle meghatalmazásom, vagy felhatalmazásom arra  (Hiába vagyok újságíró) .

Tehát felmerül a kérdés, hogy a Magyar Nemzettől kinek van Simon Úrtól felhatalmazása ezen adat kezelésére, illetve megszerzésére ?

Vagy netalán a tisztelt ügyészség stikában kiszivárogtatta, hogy mi is áll S.G. banki egyenlegértesítőjén ?

Vagy csak egyszerűen véletlenül elszólta magát az osztrák bank egyik alkalmazottja az újságíró kérdésére (” Nem mondhatom meg , hogy Gábor Simon bankszámlájának mintegy negyedmilliárdos az egyenlege, ezért ezt nem is fogom Önnek elárulni “)???

Ezt sajnos nem fogjuk megtudni, meg aztán, ha tényleg lesz bírósági tárgyalás ebből a vélt adócsalás ügyből, akkor minden bizonnyal titkosítva lesz ez is kb 80-100 évre.

Simon G lakására a jobbos tv-sek el is mentek, de oda nem engedték be őket, panaszolták el hírműsorukban (Ártatlanság vélelme úgy látszik, hogy csak a jobbosokat illeti meg, ha egy balost csak megcsapja a bűn szele, már ki lehet kiáltani mindenféle ócska bűnözőnek, és örülnek is ilyenkor a FIDESZ választási felelősei, mert csak ezeket kell plakátra tenni, oszt már kész is meg lehet nyerni a választásokat ).

Ha pedig később, jellemzően 5-8-10 év múlva lefolytatott tárgyalás során mégis az derülne ki, hogy a perbe fogott balos ártatlan, akkor már úgyis mindegy, mert ez ugye ma senkit sem érdekel, csak szenzáció.

A magyar ember szenzációra-pletykára éhes, mert a hasát úgyse tudja ugye mindenki megtölteni , a pénztárcáját meg  évek óta nem is akarja már, így aztán lehet az ilyen híreken jókat csámcsogni a vacsora helyett.

Elgondolkoztam, milyen szép is, milyen jó is lehet FIDESZ-esnek lenni.  Aki oda belép, az csak becsületes, jó ember, aki a tisztesség zászlaja alatt él, verejtékes munkával szerzi kenyerét, nem halmozza a vagyont, és bizonyára segít embertársain, hogy nyílt tekintettel egyenes derékkal vághassa oda azoknak, a másodosztályú polgároknak, akik nem FIDESZ-esek, hogyan kellene élni, dolgozni, szeretni, törvényeket betartani… (Aki pedig nem így gondolkodik, az hazug disznó, menten az átnevelő táborokba kerülne, ha még lennének a Hortobágyon ilyenek).

Azon is elmerengtem, milyen rossz lehet a baloldaliaknak, vagy a jobboldal szélén tanyázóknak, mert ők bizonyára nem büszkélkedhetnek az első osztályú mintapolgárok kül és bel csínjeivel, ők azok a notórius munkakerülők, akiknek soha semmi sem jó, hát  meg kell nekik mutatni, hogyan kell tisztességesen élni.

Mert mindig csak a baloldaliakkal, meg a szélsőjobbos brigantikkal van a baj ebben az országban…..

Ugyanis “kedves barátaim” aki a FIDESZ tagságát elveszíti, az magára vethet, mert nem való közéjük-mert ugye vagy áruló, vagy közéjük kevert provokátor bűnöző (De véletlenül sem meghasonlott, gondolkodó ember).

Bibliai értelemben véve vannak akik a saját szemükben a gerendát sem látják, a más szemében a szálkát is észreveszik, és fennhangon kiáltják,  ha  nem is szálka, csak az árnyéka….

A téma az utcán hever, mondta egykoron egy írónk, és Ő valóban azt írta meg, ami hallatszott, de előtte alaposan utánajárt mindennek, mielőtt vádaskodásba kezdene, és elterítené a bizonyítatlan információk alap nélküli következtetéseit az emberek között.

Üdvözlettel Georg P

Hírek, sporthírek, politika, az élet dolgai itt >>>

Szólj hozzá!

Címkék: politika bankszámla pénzvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr905810172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása