2014.02.28.
17:53

Írta: Kozpontban.hu

VV6 átverés a köbön

A VV-k történetének  negatív példánya a hatos sorozat, hiszen még alig 45 napja mehet, és már számos kilógó lóláb jelent meg.

Kezdve a villalakók kiválasztásától, a kiválasztottaknak fenntartott szavazati lehetőségeken át a letölthető applikációk esetleges hamisságán keresztül. De ne feledjük a szereplői érdekességeket sem, ahogyan kivételeztek, kivételeznek egyesekkel ( Viktória ), és ahogyan kezelnek, irányítanak a műsorvezetők egyes szereplőket, és ahogy a szerkesztők szabadosan értelmezik a műsor alapkoncepcióját is. És erre röpült rá az egyik legnagyobb arculcsapás, ami érhette a VV6 hűséges nézőit, az, hogy eddig is hülyének nézték őket, de eztán már kötözni való bolondoknak is.

Mert ugye a gyúrós Józsiról kiderült, hogy szegény nem bírja már a villabeli tortúrákat és feladja, mint Józsi. De feladhatja-e mint Félix, ami az igazi neve? Nem értem, mi volt az oka, hogy a villalakó álnévvel szerepelt eddig . Nem értem mi szükség volt erre, hacsak az nem, hogy Ő lehetett a szürke ló, akit bármikor lecserélhetnek akármi is történik. Ezzel kiküszöbölhetik az esetleges ellenőrzési problémákat is, már ami a szavazatszámlálás során a közjegyzőket érhetné…

És ez tulajdonképpen a manipulált végeredmény bebiztosítását is jelenti, mert ugyebár most szólhattak a Józsi-Félixnek, hogy itt az idő, le kell lépnie a színről, mert kell a hely annak a másiknak, aki most majd bejön a villába.

A régi kiszavazottak közül lenne valaki? ( Ami igazságosabb lenne) Vagy egy újabb szereplőt tuszkolnak be a villába? Lehet, hogy Viki már kényelmetlenné vált valamiért, és ő lesz az, akit mégis kiszavaztatnak-pedig vele kellett volna megnyeretni? Lehet, hogy Viki már többet képzelt magáról, mint ami valójában, azaz egy kis senki bábfigura a szerkesztők kezében, és csak rokoni kapcsolatának köszönheti a beválasztását. No meg annak az undorító képnek, ami már a megjelenésétől jellemzi e jellemtelen némbert? Nem tudjuk meg még egyenlőre , mi az igazság, majd egy pár év múlva kiderül. Addig is az RTL KLub kaszál a reklámokon, és röhög a sok megvezetett nézőn. Ugye milyen jó buli volt Józsi-Félix, vagy ki is vagy ténylegesen ?

Hírek a való világról >>>

Szólj hozzá!

Címkék: való világ 6

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr535837300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása