2014.02.28.
18:08

Írta: Kozpontban.hu

A baloldal árulói a jobboldal szekértolói !

 

Kedves Hölgyeim és Uraim, elérkeztem azon  gondolatokhoz, melyek már a letargia utolsó jegyeiből fakadóak, már ami szép hazánk politikai alvilágának életének egy-két felvillanásából következik.

A baloldali összefogás jelenlegi helyzete Tamás Gáspár Miklós szerint  is a béka feneke alatti, lezüllött képet mutat. Minél többet foglalkozik a jobbos vagy  a balos sajtó az öszödi beszéddel, annál kevesebb az esély arra is, hogy egyáltalán valami erő bekerüljön az Országgyűlésbe a baloldal részéről. Sajnos igaza van  T.G.M-nak, és sajnos, erről sem hajlandó tudomást venni a baloldal. Mesterházy menekül a kínos kérdések elől, még a saját hívei elől is, mint egy riadt kisfiú, miközben Gyurcsány élvezi azt, hogy 2006 óta még mindig Ő a sztár a politika színpadán, mondjanak róla bár jót vagy rosszat, nem érdekes, csak beszéljenek róla. Mert Ő legalább tesz valamit a hívei, a baloldali választók érdekében, legalább megpróbálja ébren tartani a választási reményeket. Mások viszont mit tesznek?

Legazemberezik azon pártársaikat, pl Simon Gábort, akikre a gyanú árnyéka rávetül és azonnal megpróbálnak megszabadulni még az emlékétől is. A baloldali politikusok másik része meg azt állítja, hogy Gyurcsány a fő gonosz, miatta állnak ilyen harmatgyengén, mert a Gyurcsány nem normális, elmebeteg sületlenségeket hord össze most és a kormányzása alatt is régen. Undorító és útállatos minden jóérzésű ember szemében (a politikusok tábora ebből kizárt), ami a baloldalon történik jelenleg. Jellemzően egy részük már most levegőért kapkod, sunnyog, elbújik, másik részük mocskolódik fennhangon és senkinek eszébe sem jut, hogy az összefogás szó azt jelenti, hogy mindenki egyért és egy mindenkiért. Meg azt is jelenti, hogy egységes arculattal egy a zászló, egy a táborban kell megjelenni, és ki kell állni minden baloldali érzelmű emberért, aki a pártok tagja vagy pártonkívüli. Mert, ha egységes arculatot látnak a választók, akkor látják azt is, hogy nem egy zilált már előre vert had ami az összefogás zászlaja alatt lézeng, hanem egy erős, egységes sereg, amely elég dinamikus ahhoz, hogy átvegye az ország kormányrúdját a jelenlegi dilettáns hazudozóktól.

Aki az egységnek hátat fordít, az -mondjuk ki nyíltan-áruló, az eszme, a baloldali eszme elárulója, és minél többen lesznek ezek a már félig fideszes egyének, a jobboldal annál inkább dörzsölgetheti a tenyerét.

Szégyen a TÁRKI legújabb eredménye, hogy a biztos őt választók 18 százaléka szavazna a baloldali összefogásra, az LMP meg be sem jutna. Jó a TÁRKI a jobbosok közvéleménykutatója, így a kimutatásnak csak kb a fele igaz, de akkor is igen csúnya e kép a baloldali szavazók számára. A baloldal árulói azok is, akik a passzivitás nyugodt mezején legelnek birkák módjára, és azon imádkoznak, hogy történjen már valami csoda. Árulók azok is, akik tudták milyen pozícióban vannak, és elkövettek, elkövetnek olyan dolgokat, melyek bűncselekmények. És akkor áruló Simon is, ha tényleg bűncselekmény útján jutott a negyedmilliárd forinthoz. De áruló Szanyi Úr is, aki bármely riportjában igyekszik saját magát  a laza, de éles eszű és igazságos politikusnak beállítani, nem törődve párttársaival, melyekre  köztük leginkább Gyurcsányra teszi hülye megjegyzéseit.

Nem azt mondom, hogy a baloldal tűrjön meg maga között mindenféle bűnözőt, de azt állítom, hogy a tisztulási folyamatra volt már elég idejük, s ha nem volt ez elég, akkor ki kell állni a nép elé és vissza kell lépni minden balos politikusnak a választástól, le kell mondani  a posztokról képviselőségről és meg kell szüntetni az egész baloldali csőcseléket. Aztán majd köpjék szembe magukat is, ne csak a baloldali választókat, amikor a jobboldal már majd teljesen hivatalosan csinálhatja milliárdos bizniszeit, és nyíltan nyomhatja el még jobban a népet.

Sok ostoba, felfuvalkodott hólyagot látok a baloldali összefogás táborában, és elvétve egy-két rátermett, karakán igaz embert. Kevés olyat, aki kiállhatná az esetleges tényszerű vagyonosodási vizsgálatot. A jobboldalon sem jobb a helyzet, csak ott teljesen összezárnak a jobbos fiúk és Orbánék nem engednek senkit sem támadni a köreikből. Megtehetik könnyebben mint a baloldal, hiszen a kezükben van már minden fontos beosztás és hivatal (NAV, Legfőbb Ügyész, Legfelsőbb Bíróság-Kúria, Jegybankelnök, Alkotmány Bíróság). És éppen ezért kellett volna jobban vigyázni a balosoknak, patikamérlegen mérve a becsületes életet, de még a családtagjaik körében is.

A felelősök keresése a politikában ősi szokásunk, keresgéljük a felelősöket, de semmit sem teszünk annak érdekében, hogy az áldatlan állapoton úrrá legyünk. Sokak szerint már elkésett a baloldal, már úgysem lehet mit tenni, már borítékolva van a vereség, meg az új választási rendszer, meg a csalások, meg a minden….

Ezek a gondolatok is azok, amelyek az árulók agyában születnek meg, nem hiszek abban, hogy aki úgy indul el a választásokon, hogy úgysem győzhetünk, azokkal nem fog eredményt elérni a baloldal. A jobbosok meg közben kajánul röhögnek a baloldal kínjain, az ostoba magyarázkodásokon, a suta nyilatkozatokon.

Pedig a jobboldal hatalmának már vége, vegyék már észre Hölgyeim és Uraim!!!!

A jobboldal egysége tarja még hatalmon Orbánékat, no meg az a tény, hogy Ők akarják a hatalmat és vissza is élnek vele tisztességtelenül. Most mivel már nem tudják mivel hergelni és terelni a népet, elővették 2006-ot, elővették az öszödi beszédet és abból kiragadott pár mondatot. Elővették, és ezt mint véres kardot hordozzák Orbán király előtt és csatába hívják a FIDESZ-szimpatizánsokat, és a tétovázókat a megingókat is a manna ígéretével. Meg előhúzták a bűvészkalapból gyorsan Simon Gábor titokzatos millióit is….  De már mást nem tudnak, mert a választások ígéretgazdagsága kimerül az elmúlt négy év saját szemszögből nézett eredményeik bemutatásával, persze csak szőrmentén érintőlegesen, nehogy valamelyik jobbos zombi elkezdjen gondolkozni…  Nehogy valaki egyszer felkiáltson, hogy a király meztelen!

Pedig van pár gondolkodó, pár író aki ezt teszi, de már elrekedt a hang, elernyednek a kezek, és látva a baloldal nihilét, egyre fáradtabb az agy, lemondóbb az ember. A baloldali árulóknak lehet ezt is megköszönni, akik a saját szalonnájukat sütögetik még most is, amikor már régen nem a tábortűz ég, hanem már az egész erdő….

 A baloldalon igen sok a látens áruló, akik a fentiekben írt módon árulják el a választókat, az ország jövőjét. De még mindig lehetne tenni azért, hogy erőre kapjon a baloldal, és ne csürhe módon össze-vissza gyülevész sokaságként remélje azt, hogy majd csak lesz valahogy, hanem  igenis összeszedett, egységes, tényleg összefogó összetartó rendezett seregként vonuljon a megmérettetésre április 6.án.

Az valamit jelez, hogy Gyurcsány a félelmetes mumus a jobbosok szemében, mert igyekeznek kigolyózni minden lehető eszközzel a politikából, még úgy is, hogy megpróbálják nevetségessé tenni, ahogyan a tisztalelkű Bayer Zsolt teszi amikor a magas lóról beszél a hallgatóságának, vagy amikor teszi ugyanezt a józan életű Szanyi Tibor is.

Gyurcsánytól, illetve laza népszerűségétől tartanak azonban a saját oldalának tagjai közül is páran és nem véletlenül. Mert Ő legalább tudja, hogy mit akar elérni a baloldallal, legalább felépített, átgondolt koncepció szerint halad azon az úton, amelyet be akar járni. Ő legalább felveszi a kesztyűt, no nem a személye védelmében, de a baloldal elleni támadások ellenében. Félre ne értsük, Ő nem egy hős, nem egy zseb Napóleon (ezzel nem Orbán Úrra célzok), hanem csak teszi a dolgát, ahogy minden becsületes vagy becsületessé lelkiismeretessé vált politikusnak kellene tennie. Éli a mindennapjait, elvégzi munkáját, a céljait megvalósítja és legalább igyekszik az összefogást besegíteni a Parlamentbe.

A DK volt az egyetlen ugyanis, amely most ennyi idő után, de legalább kimondta, hogy 2006-ban a véres tüntetést a jobboldal készítette elő, bujtogatta az embereket, megszervezte a kemény magot és asszisztált az egész akcióhoz. Jó nem kellett volna ilyen brutálisan fellépni a tüntetők békésebb csoportjai ellen, csak azt a kemény magot kellett volna megfékezni, akik az egész balhét szokás szerint mindig csinálják, és akkor is csinálták (foci huligánokról van szó, ahogyan ezt már akkor is tudtuk mind, hiszen volt pár árulkodó képsor ).

Gyurcsányék most ezért feljelentéssel éltek a jobbos vezérek ellen, igaz csak a tv-jükkel kapcsolatban, de legalább ők mertek tenni valamit. Persze ez eleve halálra van ítélve, hiszen az alázatos Polt Péter nem fog a gazdái ellen menni…..  Hibás volt a 2006-os állami vezetés és a rendőri vezetők is, de ugyanígy hibásak voltak azok a rendőrök is, akik nem bírtak disztingválni és ártatlanokat vertek véresre, köztük véletlenül a Máriuszt is, akit véletlenül rögtön felvett a Hír Tv kamerája is…..

Az események előtt egy héttel az egyik újságíró már felvette a kapcsolatot két angol tv csatornával is, hogy az, és itt pontos dátumról volt szó, hamarosan nagy események lesznek Magyarországon. Meg is jelent pár külföldi hírstáb érdekes módon már a tüntetések előtt egy-két nappal….

Szóval tiszteletre nem méltó baloldali áruló urak és hölgyek ! Gondolkodjanak el azon, amit eddig (nem) csináltak, és kezdjenek el már végre dolgozni, védjék meg a választókat, nézzenek szembe a problémákkal és oldják meg azokat. Vegyenek példát a FIDESZ- ről és a fideszesekről, mert ők már mozognak jó ideje és megpróbálnak minden eszközt bevetni a siker érdekében.

Jó, persze náluk nem egy Ron Wermer a kampány irányítója, a nagy tudású izraeli, aki máshol nem engedhetné meg magának ezt a bakifolyamatot, amit eddig még a világon sehol nem tudtak így véghezvinni. Ronny szerintem a negatív kampányra játszik, csak elfelejti, hogy Ő nem a FIDESZ kampányfőnöke, hanem az MSZP-é, ha egyáltalán az övéké! A baloldaltól még nem lehetett hallani semmi olyan ismertetőt, hogyan lenne, mi a programjuk, csak a nagy semmit rágják elmélyülten.

A jobbosok legalább igyekeznek most is a nép szájába hazudni a nem létező eredményeket, szemébe fröcsögni a csúnya balosok gonosz cselekedeteit, mellékesen elterelni a nép figyelmét a napi gondokról. A baloldal pedig csak hallgat és rágja a gittet, belső taggyűlésein meg szidja a párttársait. Ez igen, gratulálok minden áruló baloldalinak. Csak azt nem tudom, mi a fenének vannak még mindig ezek a baloldalon? Mire várnak, vagy még jó a fizetésük és felveszik a jussukat?

Szégyen, és szégyelljék magukat mindannyian, hogy legalább azt nem képesek mondani, hogy oké igaza volt akkor Gyurcsánynak, nem láttuk be akkor, de most már belátjuk a tévedésünket, a rossz politikai utat és ebből tanulva előbbre visszük az országot.

De az igazságszerető FIDESZ vezetők is akik most is lázítanak, magukba szállhatnának és hálát adhatnának a Jó Istennek, hogy ebben az országban szinte senki sem tud már normálisan gondolkozni, emlékezni, és senkinek sem tűnik fel, hogy a FIDESZ 2010 óta, azaz negyedik éve kormányoz ????  Nem tűnik fel senkinek, hogy ez idő alatt a FIDESZ-nek nem volt fontos az öszödi lufit felfújni, a Simon Gábor milliók nevű showt megnyitni ????

Érdekes, most ilyen nagyon fontos lett a nép a FIDESz nek ? Az a három és fél – négy millió  szegény, lecsúszott éhbéres és munkanélküli vajon mit fog kapni az ígéreteken kívül? Mert ha csak ezek az  emberek tudnának április 6-án bátran gondolkodni és voksolni, akkor a baloldal erőre kapna végre -remélem. És hirtelen milyen fontos is lett Paks, a nagy pénztárca, amiből az éppen hatalmon lévők könyékig belenyúlva vihetik haza a pénzeket .

Hirtelen kiderültek a balosok szemétségei (erről eddig nem is tudott a tisztelt fideszes igazságkeresők csoportja?) Paks kapcsán a felvett pénzek, amivel hiába számoltak el, nem az a lényeg a fideszesek propagandájában. De elfelejtkeznek olyan apróságokról, hogy ugyebár 2010,óta mi is van a paksi pénztárcával, mi is van a rengeteg közbeszerzéssel, mi is van Simicskával, Nyergessel, a felcsúti polgármester hirtelen millióival, a jobbos családtagok érdekes megtollasodásával ? Mi is van az állami földek bérleteivel, mi is van a dohánymutyival, mi is van az igazságszolgáltatással, mi is van a közrenddel, a bűnözés visszaszorításával, mi is van a munkahelyek számának növelése 1 millióval 10 év alatt hazug ígéretével ?

Ezt kellene nagy hangon számon kérni tisztelt balosok a jobboldaltól, és nem kéne szánalmas magyarázkodásba belemenni !!! OSZT JÓ NAPOT !!!

Kozpontban.hu további hírek, események a nagyvilágból>>>

Szólj hozzá!

Címkék: politika pártok belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr955837344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása