2014.02.21.
18:48

Írta: Kozpontban.hu

A gusztustalanságok rémes háza.

Esténként figyelemmel kísérem a vv6 sztorikat és egyszerűen felfordult a gyomrom ezektől az emberektől, illetve attól amit csütörtökön műveltek kamerák előtt és nem szégyellték magukat.

Azt már megszokhattam, hogy annyira műveletlenek és ostobák a villalakók, hogy az már szinte fájdalmas, és szerintem már csak azok nézik élvezettel, akik egyébként mazochisták, élvezik a szenvedést átélni. Ami történt azt nehéz megemészteni, nem azt ahogyan beszélnek ezek a kimondhatatlan fajú egyedek, akiket a villalétre valahogyan kiválasztottak a szerkesztők. Mert ahogyan beszélnek és ahogyan egymással is kommunikálnak, az már a béka fenekétől is kilométerekre lévő színvonalú.

Nem tisztelnek senkit és semmit,  Péter bácsit sem aki a  munkavezető, ő pedig jóindulattal közeledik feléjük, ennek dacára meglopják és próbálják átvágni. Természetesen a lopás ténye  kiderült,  a Viki véleményem szerint nem kapott megfelelő büntetést ezért. Az ellopott pénz duplájának levonása után, Viki reakciója a nyugi szobában: “Na akkor főnök úr, ha nem a bukszádból, akkor valahogy máshogy” szavakkal hangzott el. Ebből teljességében az derül ki, hogy igazán visszatartó ereje nem volt számára a büntetésnek. A nézők számára azt sugallja, lehet nyugodtan lopni, mert  úgysem lesz kellő képen megbüntetve.

Viszont amire ez a meghatározhatatlanul aljas jellemű, és fajú Viki nevű szereplő vetemedett, azt szerintem igen keményen kellene büntetni minden egyes villalakónak, és a haverját a kis alattomos Zsoltot is, aki a villabéli barátját döfte hátba ezzel az aljas akcióval.

Aurélio eddig nekem nem volt egy pozitív figura, de most át lehetett érezni a tehetetlen dühét, amikor szembesült azzal, hogy a barátja összefogott Vikivel és a fogkeféjét a wc-ben mosták le. A főkolompos ostoba némber hiába védekezett azzal, hogy nem volt olyan nagyon vészes a dolog, hiszen a wc-ben is ivóvíz van, de látszik hogy milyen sötét és műveletlen lehet ez a Viki, ha nem tudja, hogy a wc-ben lévő víz baktériumok milliárdjait tartalmazza….. vagy nagyon is jól tudta.

Reménykedhetett abban, hogy Aurélio esetleg vérhasfertőzést kap és akkor bizony ki kell őt vinni hosszú kezelésre a kórházba. ( Eggyel kevesebb lehetséges nyerő ). El tudom képzelni Viki ilyen motivációját, és ez már nem arról szól, hogy csinálnak egy jó viccet, mert ez igazából csak arra volt jó, hogy felnyissa minden villalkó szemét és vigyázzanak Vikivel. ( Aki lehet, hogy elmebeteg is .)

Viki teljes mértékben érdekember, csak azért él, gondolkodik, tesz-vesz, beszélget, hogy minden normális kapcsolatot feltúrjon, és minden lehetséges jelentkezőt lehúzzon a maga kis mocsarába ahol kedvére dagonyázhat. A munka büdös neki, az intrika, és ármánykodás, az igen, az a neki való, abban tényleg ő a király.

A nyereményért meg is csinál mindent, nem titok, hogy ő lesz a vv6 nyertese, ő akit akkor már egy egész kis társadalom fog utálni, és nem a megnyert dolgokért, hanem a viselkedéséért. E szennyedék dologban, a fogkefés ügyben a társa egy kis szürke senkiházi, aki csak sodródik Viki keltette árhullámokban és szerintem egyetlen gondolata, hogy minél tovább bent maradhasson, és élhessen ingyen.

Látszik egész lényén, hogy nem célja a nyeremény elvitele és egyáltalán nem sok célja lehet az életben egyébként sem. Aurélio kiakadt rendesen Viki és Zsolt aljasságán és örülhetnek, hogy annyira gyáva, hogy nem mert tettlegességgel válaszolni a két aljadék által művelt ocsmányságra.

Igen, így kell ezt csinálni kedves szerkesztők, gondolom  most is lázasan dolgoznak azon, milyen húzásokat adjanak a szereplők szájába, mitől legyen hangos a villa újra. És hogy miért Vikire osztották a főgonosz intrikus szerepét? Mert a többiek kinézete nem adná el ezt a jellemtelenséget.

A túlsúlyos, frusztrált, idegbeteg, ápolatlan Vikire mintha ráöntötték volna ezt a  karaktert. Nem kell sok ahhoz, hogy a nézők elhiggyék, hogy ez tényleg nem megrendezett történetlánc. Viki az életben sem lehet ennél sokkal különb mint amit naponta látunk tőle, csak erre kellett még egy fél grammot rátennie és saját magát adnia. Ahogyan a többieknek sem sokat kell játszani a megírt szerepszituációkhoz.

Természetesen nem adják a pontos szöveget a szereplők szájába a szerkesztők csak meghatározhatják a történések fő csapását. Pl:Viki ellopja a pénzt Péter bától, aztán megosztja egy részét, aztán a fogkefés ügy….. Van ebben valami negatív báj, mégpedig az a romlottság, ami a kommentekben érződik már ami Lilu kommentárjaiból átjön.

Nem ítéli el a történéseket, csak biztatja a Vikit és azokat akik Viki hordájában vannak, mintha ő is azonosulna azzal amit ez a duci modell alkat csinál, akinek izzadtságszaga még a tv képernyőjén keresztül is érződik. Pár év múlva már senkire sem fogunk a vv6-ból emlékezni, de Vikire biztosan igen, mert ennyi szenny nem lenne látható nélküle. Na megyek szódabikarbónáért, mert megint felfordult a gyomrom, ahogyan a tegnap esti emlék felidéződött bennem Vikiről és Zsoltról a szürke kis egérről.

Hírek a való világról >>>

1 komment

Címkék: való világ 6 vv aurélió vv viki

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr275826004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mellifera 2014.02.24. 13:51:47

Teljesen igazad van, egyet értek az olvasottakkal. De hozzád hasonlóan én is nézem a VV6-t. Nem azért, mert szeretem, hanem, mert egy szórakoztató műsornak tartom és inkább ezt nézem mint Győzikét az Édes Életben vagy Krisztiánt éjjel nappal Budapesten.
Hajrá Viki!
süti beállítások módosítása