2014.02.24.
15:21

Írta: Kozpontban.hu

Őrültek…

A hétvégi történések kiakasztottak egy-két nézőt, és egy-két villalakót is…

Kijött pl Aurélion a jól ismert idegbetegsége, az elkényeztetett kisebbségi úrifiú attitűdje, amikor egyik villabeli kolléganőjével  Zsófival  nézeteltérése volt.

Hogy miért? Csak azért, mert Zsófika beárulta Auréliót, hogy más tollával ékeskedett, amikor több karkötőt adott le a munkavezetőnek, mint amit elkészített. Zsófi ezt közölte a főnökkel, aki le is buktatta az aranyifjúnak nevelt, tehát teljesen haszontalan gyereket, aki dolgozni nemcsak nem tud, de egyáltalán nem is szeret, csak a szájával…  ( Még a seggcsókra is képes volt egy pár krajcár reményében….). Tehát kiderült a csalás, amely már-már kötelező lesz a villaléthez, az elismertséghez, és Aurélio nemhogy megkövette volna a főnököt, de még neki állt feljebb mikor a főnöki letolás után kiment az elszámoltató szobából.

Látványosan próbált ideges bolond lenni, felrugdosott minden útjába eső tárgyat és ordítozott Zsófikával is később. ( Aki csak nevetett Aurélio hülye és gyerekes viselkedésén.)

Aurélio sajnos a szégyene lett országunk kisebbségének, mert így az van róluk elterjedve, hogy a munka büdös e közösségnek és csak a vastag aranyláncok és pénzkötegek között érzik jól magukat, ha azt ügyeskedéssel-bűnnel megszerzik, Ő erre még rátett pár lapáttal. Pedig néha azt hittem, hogy Aurélio megmutatja, hogy Ő és népe nem olyan rosszak, mint a beidegződött sztereotípiák sugallják, hanem igenis értelmes, dolgozó, gondolkodó, szerethető emberek, akik nem a más zsírján szeretnének éldegélni nem is rosszul ( Tudom, egy ember mintájából nem lehet következtetni semmire).

Zsolti konfliktusára kár pazarolni a betűt is, ő egy megalkuvó lakó, aki Viki nadrágja mögött érzi biztonságba magát. Nem úgy Krisztián, aki nem tudja lenyelni Iza hidegségét, de azt sem szeretné, ha végül Viki szippantaná be, mert úgy látszik, hogy próbálja tartani a 3 lépés távolságot a nagydarab  és viselkedésében igen mocskos lánytól. Nem mindig sikeresen….

Ez a lány minden negatív jelző ellenére a legesélyesebb a nyerésre, hiszen sikeres sakkozóként ügyes alattomos húzásokkal játszadozik a villalakók párkapcsolataival, legyenek azok baráti-ellenséges-szerelmi kapcsok. Ez a Viktória egyszerűen visszataszító, és nemcsak a megjelenése, zsíros haja, borzasztó sapkája és ízlése miatt, de az előzőek miatt is……  és a villalakók annyira tartanak tőle, hogy mindent megtesznek azért, nehogy a szájára vegye őket de semmilyen formában se !

Viki hatására emlékszünk, hogy megfogadta kicsinálja Simont, és Charlottot is- addig ügyeskedett ( Iza-Charlotte-Aurélió konfliktusok gerjesztése stb), míg Charlotte lett a zöld kendő ideiglenes viselője. Charlotte nyugodtsága alatt tomboló érzelmek lapulnak, ahogy látszott a szemén már tudja, kit akar vinni párbajra. De lesz ideje gondolkodni, hogy biztonsági játékkal olyan szürke kis egeret vigyen-e ki aki ellen biztosan visszajön, vagy olyan karaktert, aki ellen sok esélye nem lesz, csak pár jóleső bosszúperce.

A dolog tehát kétesélyes, mint minden kiválasztott választása, de itt másról is szó van. Többen nem szeretik Őt bent, mert talán jobban játszik jellemileg, mint a többiek, nem sunyít annyit, és becsület szikrája is megvan benne a többiekkel ellentétben. Megpróbál nem behódolni, nem megalázkodni, megpróbálja élni a meghatározott életét.

Amikor nézem a VV6-ot, olyan érzésem támad, mint mikor egy elmegyógyintézet üvegfalán át figyelhetném meg a beutalt kényszerzubbonyos ápoltakat. Van persze pár nem odavaló lakó is, és ennek ékes példája volt Józsi, akinek a gyomra nem tudta már bevenni ezt a sok gonosz butaságot ami történt, és nem azért ment ki, nem azért adta fel, mert annyira hiányzott neki a barátnője. Látszott, hogy ez a puhabőrű srác  egyszerűen nem bírta tovább, és meg is ijedt attól, hogy ezután már mindíg meg kell dolgozni a napi betevőért, és nem szerette volna ha rájönnek a többiek, milyen puhány kis emberke is valójában. Hát vigyázni emberek, mert aki csak burkoltan bolond a villában, az is hülye lehet ha sokáig ebben a közegben tartózkodik….  Aki meg már így is az, annak meg mindegy.

Nem bántom Lilut, de Ő sem a nyugalmáról híres, amint látható a testbeszédéből, a tekintetéből, és a rokoni kapcsolat tetten érhető a jellemvonásbeli rokonságok útján is, emlékszünk, Viki lába hogy rángatózik mindig az elnyomott idegbetegségtől… (Viki vs. Lilu ?).  De ha így vizsgáljuk, akkor lehet, hogy Viki és  Aurélió is rokonok valamilyen szinten ? ( másod vagy harmad unokatestvérek ? )

Szólj hozzá!

Címkék: való világ 6 vv aurélió vv dávid vv viki

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr965830867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása