2014.02.20.
14:48

Írta: Kozpontban.hu

Van még ennél lejjebb ?

Nem fintorgok, és nem hüledezek, megszoktam már, hogy a RTL Klub egyes műsorainak színvonala egyre mélyebben süllyed az igénytelenség mocsarába, de a vv6 szerdai történéseire nincs is kifejezés.  A szerkesztők szerint ez a fiatal korosztály jellemzője, ez, hogy dolgozni nem akarnak, vagy ha kényszerítik őket, fanyalogva csinálnak valamit, aztán egy kevés munkaidő után holtfáradtan, véresre sérülve esnek az ágyba, vagy próbálják nagyobbítani tudományukat, esetleg magyarázni a picike teljesítményeket. Nem hiszem el, hogy a fiatalok jellemvonása az lenne, hogy lopnak, rabolnak, zsarolnak, prostitúcióra próbálnak rábeszélni lányokat, fiúk rázzák magukat egy kis pénzért eladva magukat csicskának is, ha kell de dolgozni ne kelljen.

A villa szerdai történései pedig azt mutatták meg, hogy e kis közösségben bizony elszabadult a pokol az első fizetésnap után. Mindenki a drágaságra panaszkodott, akinek kevesebb pénze volt- illetve aki a munkateljesítményért kapott kis pénzt nem egészítette ki a munkavezető pénztárcájából lopás útján, de akiknek valahogy volt több pénze, azoknál is megmutatkozott a jellem. Zsolt rögtön Vikihez dörgölődzött-pedig neki is volt pénze, és együtt nyerték meg az amcsi vacsit, amiből kiárultak annyit, hogy a vacsi majdnem ingyen volt a Zsoltnak, Vikinek meg teljesen ingyenes volt, mert a lopott pénzből ugye maradt neki 360 krajcárja, és a vacsiért a felezés miatt ő csak 340 -et fizetett, de eladtak egy csomó mindent a vacsiból, így ki járt a legjobban ? Hát az, aki lopott, és nam dolgozott olyan intenzitással.

Az amcsi vacsinál azonban Vikire ismét rájött a féltékenységi rohama, és azonnal kezdte alattomos módszereivel fúrni Izát, gondolom, hogy a Zsolt megutálja, és rátegye a következő jelet, hátha kint maradna végre, és akkor Viki az istennőinek nem épp mondható testalkatával le tudja hengerelni Krisztiánt… De a vacsi előtt is történtek dolgok- amikor Aurélió aki Lilu szerint egy úriember, ráfeküdt  az ágytársára, és csak bizonyos összegért akarta elengedni, de jött a jó lovag, Józsi , aki védelmet ajánlott Aurélióval szemben, de aztán a lány el tudott futni  a két gengszterutánzat elől. Megjegyzem, Józsinak a kukoricamorzsolás különféle sebeket okozott, de a védelmi pénz esetleges szedése elfeledtette vele ezt a három háborús sérülést. Jól megemlegette élete első komoly munkáját.

Egyébként a fizetésnapon eléggé el volt kenődve pár ember, főként Aurélió, akinek gyorsan a segítségére sietett az alfanőstény Viki és megdobta 500-zal a lopott ezresből. Meglepetésre adott 140-et riválisának tekintett Izának is, aki kizsarolta a pénzt, mert ő is látta, amint Viki lopott az “öregtől”. Érdekes jelenet volt, amikor Iza zsarolta Vikit, aki annyit mondott, odaadja a pénzt, de akkor ” ne legyél vamzer.”( A vamzer szó a börtönszlengben besúgót jelent, és általában annak jön a szájára gondolkodás nélkül, akinek már volt dolga a börtönélettel.)”. Szégyen, hogy Lilunak csak az volt a megjegyzése erre, hogy jól vág az eszük a villalakóknak, ez a Viki nagyon ügyes, és nagyon jó fej, mint Robin Hood, még szét is osztja a lopott pénzt. Krisztián pedig közben bemutatta, milyen jellemes hősszerelmes, aki a szerelmének semmit sem vásárol, mondván, vegyen magának. Az is igaz, hogy Iza is kimutatta a foga fehérjét, amikor közölte szerelmével, hogy  ára van annak, hogy velem feküdj egy ágyban. Szóval ilyen egy igazi szerelem a fiatalok körében ?

Nekem valahogy ez a Viki egyre gyanúsabb egyébként, mintha kódolva lenne benne a bűnözési hajlam a mai teljesítményéből adódóan. Mert ugye eladta a Péternek a próba minta bábot is, mintha ő csinálta volna csalt, majd lopott, aztán Krisztiánék háta mögött az amcsi vacsorán megpróbálta alattomosan rávenni vacsorapartnerét, hogy haragudjon ő is Izára, aztán láthattuk, miket művelt még a nap hátralévő gusztustalan óráiban… Az az érzésem, hogy mindenben igaza volt Simonnak Vikivel kapcsolatban és ez a nő elég gáz egy jelenség, és talán őt is ki kellett volna zárni a Simon afférkor Simonnal együtt. De nem zárták ki !!

Miért is? Talán csak nem rokona valamelyik szerkesztőnek, vagy műsorvezetőnek? Talán csak nem unokatestvére mondjuk az egyik műsorvezetőnek? Talán csak nem annak a műsorvezetőnek, aki annyira dicséri ezt a jellemtelen figurát? Reméltem, hogy nem, és úgy gondoltam, megnézem Viki adatlapját a Facebook-on, de csodák csodája, nem találtam meg. Ismerőseim esküdtek, hogy még néhány napja fenn volt az az adatlap, de mára törölték…… Érdekes nem? Na most akkor mi lesz az igazság, előre el van döntve, hogy a családban marad a nagy nyeremény, és Viki stafírungja meg lesz oldva, mert vele nyeretik meg a vv6-ot , vagy mi a fene van? Meg fogjuk látni, a szerkesztőknek van-e egyéb tervük, ha egyre többen jönnek rá a már előre eltervezett végeredményre? Lehet, hogy ez is a Tanu c film alapján készült el, amikor a gátőr tárgyalásán véletlenül a már előre elkészített ítéletet olvasta fel a bíró? Mindegy, majd meglátjuk, ahogyan évek múlva az is ki fog derülni, hogy a Viki valójában kinek a rokona e díszes társaságból. Nem gondolom persze, hogy önként elmondja akár ő, akár a műsorban befolyásos rokon, de tudjuk, a bulvársajtó mindent kiderít-egyszer, ha már valakinek fogytán lesz a pénze. …….akkor majd megnyílik a szája……

Hírek a való világról >>>

Szólj hozzá!

Címkék: való világ 6 vv aurélió vv viki

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr65824193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása