2014.02.11.
20:36

Írta: Kozpontban.hu

Mit tett a Gyurcsány ?


Érdekes , hogy a jobboldal szinte csak a Gyurcsánytól fél, a többi balos vezetőt meg sem említik , csak a futottak még kategóriában. A nagy mumus nekik a Gyurcsány, és mindennap elmondják ezerszer a tv-ben is, hogy óvakodjanak a gonosztól, mert Ő aztán, ha megkaparintja karmos-szőrös kezeivel a hatalmat, akkor aztán lesz itt nemulass!

Elveszi a nyugdíjakat, rabszolgaságot vezet be, az adókat százszorosra emeli, elveszi a gyest a gyedet, elveszi a tartásdíjakat, elveszi a fizetést, és az embereknek csak annyit, hagy meg, hogy éhen ne halljanak. És még a többi, amiről jobb nem is beszélni. Megszoktam már ezeket, különösen, ha Selmeczi Gabriella , vagy Kocsis Máté áll a kamerák elé, de a Fidesz szóvivője sem jobb indulatú.

Tehát a Gyurcsánytól óvakodjunk, mint ördög a tömjénfüsttől, nehogy a hálójába kerüljön az ország, mert nincs az a Hegedűs Lóránt lelkész sem, aki aztán tömjénfüstölőjével megállíthatná a Gyurcsányt, és az országunk elfogy a Gyurcsány nagy étvágyától. De ez még csak a kezdet lesz, mert ha a Gyurcsány kerül a hatalom közelébe, akkor aztán elszabadul a pokol, nem lehet majd az utcára sem kilépni a bűnözési hullám miatt, mert annyi lesz a bűncselekmény.

Valahogy ezeket a fent említett téziseket nem értem.

Miért kellene ezekhez a Gyurcsánynak hatalomra kerülni, hiszen most is ugyanez van !  A különbség annyi, hogy a jelenlegi uralkodók a mézesmázos csomagolásba rejtik ezt, mert a fenti juttatásokat nem veszik el, de az árakat , adókat úgy alakítják, hogy a jövedelemből tényleg csak annyi maradjon, amennyi a felforduláshoz sok, a megélhetéshez kevés, a bűnözés mai is akkora, hogy vannak olyan települések, városrészek hazánkban, ahol a lakosok nemhogy félnek az utcára menni nappal, de otthon maradni is félnek, mert betörő-rablóbandák garázdálkodnak napközben is, és rárúgják az ajtót a bentlevőkre, hogy kirabolhassák azokat a szerencsétleneket.

Szerencsére azonban Pintér belügyér Úr jelentése arról szól, hogy az ország bűnügyi helyzet gyönyörű- a kép idilli.  A valóság viszont csak a bűnözőknek idilli, mert a felderítés ugyan a beszámoló szerint 60 %-os lett, de azt nem mondják el, hogy nem a nagy bűncselekmények esetén nőtt ez, hanem a kisebb fajsúlyúaknál, a megélhetési bűnözésnél. De azért gratulálok, hiszen , ha a belügyér a saját teljesítményét folyamatosan kiválóra értékeli, az az első lépés egy magabiztos, erős belpolitika kialakításához. ( Gondoljunk csak a múlt év márciusi hóhelyzetkor kiadott sms rendeletére, az is milyen jól sikerült -ott is azt jelentette ki, a hóhelyzetet megoldottuk.)

Visszatérve a Gyurcsányra, érdekes, és megosztó politikus, aki a rendszerváltás óta az egyetlen olyan politikus, aki elismerte a hibáit és kormánya hibáit őszintén Öszödön, és azt kapta érte, hogy a FIDESZ jól fellázította az országot, kitekerve a gyurcsányi mondanivalót, és ezzel a választásokat is megnyerte, hiszen ez a szlogenné vált mondat, hogy hazudtunk éjjel, és nappal, bizony elég volt az aktivistáknak, s a nép itta a szavaikat.  Megrészegülten hajtotta a fejét meg a jobboldal előtt. ( Pedig Gyurcsány után Bajnai szakértő kormánya megvédte az országot a nagy recessziós hullámtól, melybe a környező országok majdnem belebuktak, de mára már jóval fejlettebbek, mint mi vagyunk jelenleg ).

Igen, ez a helyzet Tisztelt Hölgyeim és Uraim, és az a meghökkentő a dologban, hogy a gyurcsányi ideológiát, miszerint elég a hazudozásból, öntsünk a pohárba tiszta vizet, sok politikus nem engedheti meg magának, és a pártjának.

Emlékszünk ugye arra a felejthetetlen dologra, mikor egy ország kereste lázasan Kaya Ibrahimot, és Josziph Tothot, akire Simicska Úr is mutogatott, mert ezek a fránya emberek nem átallották megvenni 1998 környékén a FIDESZ közeli körök cégeit pár milliárdos tartozással-hobbiból ! Mert ezt mára már elfelejtették a politika urai is, és a FIDESZ hívők is, de még a baloldaliak is valamiért.

Lehet, hogy e mögött is a Gyurcsány állt ?

Ahogyan azt is elfelejtették, hogy mennyire ellene volt mindenki (jobb, és bal egyaránt ) az egykulcsos adónak, aztán hirtelen be lett vezetve, s azóta megint csak jobban teljesít Magyarország. Ez a Gyurcsány ördögi műve.

Hajrá előre a stadionokért, minden utcában legyen legalább egy stadion, és azt a Közgép építse fel, legalábbis a tendert ők nyerjék meg, ha lehet a felcsúti polgármesterrel együtt.  Hátha akkor a foci válogatottunk megveri pl Ugandát, vagy esetleg Luxemburgot,  hogy a busman őslakosok alkalmi focicsapatát ne is emlegessem.

De egyszer még kijutnak Ők a foci vb-re, ha máshogy nem, hát turistaként.

Mert úgy látom, hiába az Akadémia Felcsúton, hiába a nagy tudású válogatott edzők sora, oda jutottunk, hogy még a bíróink sem jutnak már ki a vb-re.

Ez is a Gyurcsány bűne.

Hát ez jutott eszembe a gyurcsányozásról.

Hírek, sporthírek, politika, az élet dolgai itt >>>

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány stadion baloldal öszöd belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr175810034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása