2014.02.19.
17:09

Írta: Kozpontban.hu

Ez egyre borzasztóbb

Nézem a vv6-ot, és arra gondolok, hogy a mai 20-25 évesek mit szólnak ehhez a műsorhoz, mit szólnak ahhoz, hogy őket  e szereplőkkel azonosíthatják,  vagy tán azonosítják is ? Szerintem  egyáltalán nem ez jellemzi ezt a korosztályt, nem hiszem, hogy általános lenne ez a rendetlen, trágárkodó, álszexfüggő, munkakerülő viselkedésminta.

És nem hinném, hogy  a villa tegnap éjjeli jelenetei ( Aurélio-Zsófi, vagy  Krisztián- Iza, vagy Aurélio és ágytársa begipszelt kezű próbálkozásai ) bármiféle jellemző vonást tartalmazna az elkövetőikről, mert szerintem ezek is felvett álarcok, mint busójárás idején.

Az viszont tény, hogy reggel Viki már nem bírt féltékenységével és előbb Krisztiánt kezdte volna ki, majd ráfeküdt..  brrr….  Izára  és megígérte, hogy mostantól széjjel szekálja Krisztián miatt, mert szerinte Iza nem érez semmit Krisztián iránt (Bezzeg Ő ).

Kibontakozni látszik egy Iza Viki konfliktus, amely Viki alattomosságát ismerve elfajulhat egy Simon-Viki afférig is. Viki a meg nem értett hősszerelmes kosztümöt nem álarc gyanánt viseli, csak ezt  senki sem meri még észrevenni a villában.

Amint a villalakók értesültek arról, hogy dolgozniuk kell a betevőért, érdekes nyilatkozatot tett Aurélio aki talán soha nem tett arrébb két szalmaszálat sem az életben: “milyen munkák azok heee ?  ” lenne legalább hegesztés, vagy asztalosmunka, fahasítás, az igen- na, ha ilyen munkát kellene neki végezni, lehet, hogy az első tízpercben lesz..ná a lábaszárát a nagy erőlködéstől. Aztán mégis a legnehezebb munkára voksolt…. de hogyan végezte el ? Borzalom.

Ha a való életben is így dolgozna apuka kicsi elkényeztetett fiacskája, azt hiszem hamar kilátszana minden bordája. Szerintem a Viki sem a munka hőse, mert beszélni, intrikálni, más háta mögött gerjeszteni a feszkót tud, de a munkával hadilábon áll. Szóval ez egyre borzasztóbb, de mégis nézzük-ugyan mi jöhet még, lehet-e fokozni az emberi primitívséget ???

A villalakók mai munkateljesítménye egyenlő volt az eddigi életteljesítményükkel…..

Hírek, sporthírek, politika, tudomány, celeb, az élet dolgai itt >>>

Szólj hozzá!

Címkék: való világ 6 vv aurélió vv dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr175822678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása