2014.02.12.
00:06

Írta: Kozpontban.hu

Jó ez a rezsim! Csökkent a rezsim! Ihaj-csuhaj sose halunk meg…


A nagy rezsiháború éveiben járunk, nagy nemzeti vezetőnk rettenthetetlenül áll a várán, nem engedünk a 48-ból. Csak azért is csökkentjük a rezsiköltségeket.  Mi az hogy….

Nekünk ne  duruzsolják a fülünkbe begyepesedett komcsi közgazdászok, hogy egy termelőüzem folyamatos jó minőségű termeléséhez kell(ene) néha vissza is adni a megtermelt pénzből, hogy jusson karbantartásra, fejlesztésre stb….

Mi tudjuk, mi kell a magyarnak, és azt is tudjuk meddig kell az a  valami.

Majd, ha véletlenül elveszítenénk a választásokat, de csak ha csalnak a voksokkal, akkor már úgyis mindegy lesz, birkózzanak az utánunk jövők az energia termelő üzemektől elvont fejlesztések miatti műszaki problémákkal.

Ha meg véletlenül tényleg nyerünk, s újra a FIDESZ kormányoz, és valami katasztrófa lenne, hát ráfogjuk az “elmúlt nyolc évre”,  a komcsikra,  meg a népre az egészet .

Mert ugye mi csak jót akarunk, no persze nem mindenkinek egyformán, ez érthető, magunknak jóval jobbat akarunk, mint a többieknek. Kérem szépen, ezek a balos munkakerülő politikusok, csakhogy ne kelljen annyit vesződniük az ország bevételeivel, direkt emelgették az energia árakat, és csak hallgattak erről.

Nézzék meg “tisztelt Hölgyeim és Uraim ” most mindenki jókedvűen nézegeti a számláját,  hány ezer forintot spórolt meg egész évben?  Jó, hát ne várjon senki csodát, nem tízezreket kell spórolni egy egy családnak, de sok kicsi sokra megy.

Ismerik azt a, no nem indián, és nem is focis mondást, hogy kis lépés a családoknak, de nagy lépés a népnek.  Mert lehet, hogy csak pár százasról van szó, de ezt Önök elkölthetik a bankadóra,  a tranzakciós adóra,  a megnövekedett banki költségekre,  meg a törlesztőrészletekre is.

Aki nem akarja ezt a rezsicsökkentést, akik mindig csak fújjolnak , mindig a csomót keresik a kákán, azoknak szívünk szerint nem adnánk ezt a rezsicsökkentést, kizárnánk a rezsiharc áldásos eredményeiből, de nem lehet, mert köztünk élnek.

Na de, ha már itt tartunk, gyorsan átutalom a rezsiszámláimat, dagad a keblem, milyen jó sokat megspóroltam már idáig, aztán megnézem,  mennyi a betétemre jóváírt kamat, aztán élek, mint Marci Hevesen.

Na de álljon meg a nászmenet,  most látom,  hogy kevesebb lett a lekötött pénzem, mint fél éve,  mikor betettem a bankba,  meg micsoda ez a levonás a  tranzakciókra ?

Na neeee, most azonnal felhívom a rezsiügyi kormánybiztost, aztán a bankok megnézhetik magukat…

Nem tudom mit csináljak pedig a rezsicsökkentés olyan szép volt, mint egy álom (Csak aztán felébredünk?).

Üdvözlettel Georg P

Hírek, sporthírek, politika, az élet dolgai itt >>>

Szólj hozzá!

Címkék: politika pénzvilág rezsicsökkentés

A bejegyzés trackback címe:

https://kozpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr65810358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása